- Huawei P30 Lite - éles a kontraszt
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Ultra lesz a Z Fold7, csak nem úgy
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
Aktív témák
-
SipiBcs
őstag
Sziasztok!
Ma tettem be rendszermeghajtónak egy új OCZ Vertex3 Sata3 60 GB SSD-t a gépembe. Bár olvasgattam rengeteg hozzászólást, cikket, mégis picit a sötétben tapogatózok. Két kérdésben kérném a segítségeteket:
- Az eddigi rendszereim IDE módban futottak. Most ha rádugom a régi HDD-t az alaplapra (úgyszintén sata3), akkor boot után a win7 megfagy. Mi a teendőm bios-ban, hogy elinduljon? Egy alkalommal sikerült bebootolni és látta is a meghajtót a rendszer, mert átállítottam a biosban a meghajtó beállításai alatt valamit a sata érzékeléssel kapcsolatban, de azóta meg se nyikkan ha rá van dugva a HDD. Hogyan tovább?
- Miként tudom a CrystamMark képet ide bemásolni, hogy a rutinos kollegák tanácsot adjanak a sebességekkel és a további teendőkkel kapcsolatban. (a szerkesztés - másolás funkcióval csak írott formában másol)
Köszönöm a segítséget!
Üdv: Sipi
Aktív témák
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Crucial 240GB SSD eladó
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged