- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Aktív témák
-
Valdez
őstag
válasz
SipiBcs #48572 üzenetére
Hogyne támogatná. Az integrated peripherals menüben a biosban, az on-chip sata mode-ot állítsd enhancedre. Ha minden eszközöd sata-s akkor az ide-s dolgokkal nem is kell foglalkozz. Bebootolsz a win7 telepítővel az odd-ról vagy készítesz egy bootolható pen drive-ot és arról telepítesz az ssd-re.
A manual 39. oldalán van szó ezekről.
-
pigsty
aktív tag
válasz
SipiBcs #34914 üzenetére
Igen, elírtam, elnézést
mondtam hogy nem értek hozzá,
azóta néztem az árakat, OCZ Vertex Plus Series SATA II 2,5" SSD 32GB talán? Vagy inkább Kingston SSDNow S100 16GB (SS100S2/16G) ? Hm-hm.
Most már reálisabban nézve, 15k felé nem mennék, most a Win7 programokkal olyan 12GB.
Ha még pakolok mellé, USERS mappát veszem, talán pont jó lenne 16GB.
4GB RAM tényleg kevés? De a videodigitalizálás távoli nagyon...s ritkán lenne -igaz, xp alatt - ment 1.5GB-al, egy Athlon XP2000+ CPU-n, kb 90-98%on, persze SD volt az anno; HD az más már, akár tömörített, akár nyers adatfolyamot veszek,bár inkább CPU->chipset->merevlemez számít(ott), a két Hita nem volt rossz gyorsaságban, szerintem a mostani chipsetem lassítja őket jobban, mint majd ők az új konfigot, kb egy VHS, tv-adás szoftveres MPEG-2 tömörítésbe, arról ne nyissunk vitát, a MPEG-2 mennyire idejétmúlt.Aztán lehet, mégis veszek egy alig használt HDD-t, bár ott meg nem használnám már ki a mostani 160+< gigákat.
-
Bodor
veterán
válasz
SipiBcs #34557 üzenetére
Rendben van, nyugodtan alhatsz !
SteeWe: érzésem szerint nem kell semmi más, de kéretik elolvasni ezt a cikket!
-
LGLuke
őstag
válasz
SipiBcs #34546 üzenetére
Az is kérdés, hogy mit szeretnél csinálni.
Mentsd le az adatokat, majd formázd a HDD-t egy másik gépben, vagy Hiren's BootCD-vel, és mehet vissza minden.Ha a BIOS jól van bekonfigurálva, AHCI módban megy, tehát nem IDE vagy RAID, akkor mennie kellene, mert csak a boot HDD esetében számít ez a mód. Az SSD-n szereplő Windows viszont még csak most fogja felismerni ezt a behelyezett HDD-t, így lényegtelen, hogy annak milyen a tartalma. Lehetne rajta akár linux, unix, bsd, irreleváns.
Aktív témák
Hirdetés
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Milyen videókártyát?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- EAFC 25
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Metal topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Újszeru GIGABYTE G5 - 15.6" FullHD 144Hz - i7-13620H - 48GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 1,5 év gari
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged