- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett Magyarországra a Huawei Mate X7
Aktív témák
-
zjuhasz
aktív tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
szia, igen természetesen a Smart Response kell nekem (SRT)
A 64GB-ot úgy értem, hogy egy partícióra ennyit enged:
With the Z68 SATA controllers set to RAID (SRT won't work in AHCI or IDE modes) just install Windows 7 on your hard drive like you normally would. With Intel's RST 10.5 drivers and a spare SSD installed (from any manufacturer) you can choose to use up to 64GB of the SSD as a cache for all accesses to the hard drive. Any space above 64GB is left untouched for you to use as a separate drive letter.
Az oprendszert sajnos nem kevertem össze, ma a W7 a gépemen 90GB-ot foglal. (kismillió prg, (adobe cs5, játékok, videoszerkesztők) külön felh. fiók az asszonynak saját programokkal, stb.)
köszönöm mindenkinek a hozzászólásokat, az ajánlott OCZ árban jónak tűnik. Sajnos az a kb. 40-50ezer HUF, ami egy 128GB-os ára, nem elérhető számomra mostanában.
Aktív témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- Új Xeonokkal szorongatná meg az Intel az AMD-t
- TCL LCD és LED TV-k
- Nyomtató topik
- Mesterséges intelligencia topik
- OpenMediaVault
- Konzol Screenshot
- sziku69: Szólánc.
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- További aktív témák...
- HP EliteOne 800 G4 All-in-One i5-8500 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Apple iPhone 16 Pro 128 GB Natural Titanium 2027.01.28-ig ISTYLE Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Dell Latitude 3510 15,6", i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest