Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Android szakmai topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Ennyit dobott egy telefon gyártási költségén a memóriakrízis a Xiaomi szerint
- iPhone topik
Aktív témák
-
janos666
nagyúr
Bodor cikke eszembe jutatta, hogy léteznek SSD-k, sőt, már volt is nekem SSD-n Windows, csak nem pótoltam miután bedöglött, és gariban a pénzt kaptam vissza csere helyett.
Aztán az a felismerés is beütött nálam, hogy pont akkor nem volt már SSD a gépemben, mikor naphosszat nyomattam az AutoCAD C3D-t, ami már Gb méretű fileokkal swappolt a winyókon (két lemezes RAID-0 tömb) mentés közben, de néha lefagyott, én pedig túlságosan belefeledkeztem a munkába ahhoz hogy rendszeresen mentsek kézileg, így nem kapcsoltam ki az auto mentést, de idegesített, hogy ilyenkor sokáig nyúzta a winyót és állt a rajzolás...
Viszont most épp nem használom az említett programot, majd szeptembertől várható, hogy tolom megint naphosszat.
Szóval...
1: Árak terén várható valami számottevő változás szeptember magasságáig?
(Évekkel ezelőtt durván 16k-ért vettem 30Gb-os SSD-t, most pedig 23 körül van a 60Gb-os Agility3, amit elsőre kinéztem. Winyókon azóta sokkal jobb a tárhely/ár arány, mint akkoriban volt. És OK, hogy gyorsultak is, és romlott a forint, nőtt az ÁFA, stb, de azért na... Akkoriban azt hittem most már 128Gb-os SSD-t veszek majd 20k körül...)
2: Pillanatnyilag csak SATA2-es lapom van, és tudom hogy lassan majd bele kell már nyúlnom, talán most nyáron kéne, de valószínűbb, hogy még marad egy generáción át a mostani.
Ha limitál a SATA2, és fent részletezett módon rendszernek és gyors swap területnek kéne egy 60Gb-os, akkor mi lenne nekem most a leg optimálisabb választás?
Nem szívesen szánnék most rá sokat, de nyilván szeretném, ha azért lenne értelme (tényleg észrevehetően gyorsulna a rendszer és majdan a swappolás).
Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Házimozi belépő szinten
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Valószínűleg késnek majd a Valve új Steam eszközei
- BestBuy topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- ÚJRA! 256GB NVMe SSD, 1 év gar
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 990PRO heatsink NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti fake/full kamu 1TB SSD + kamu 512GB sd cardel (ajándék)! Oktatás, blog, prezentációs célra!
- Kingston 2TB KC3000 NVMe SSD - Garanciális
- Western Digital WD Purple 6TB - WD60PURZ - Eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ MacBook Pro 16" M4 PRO 24GB 512GB Space Black
- ASUS Vivobook Pro 3K OLED 120Hz Notebook! Intel Ultra 7 155H / RTX 4050 / 16GB DDR5! BeszámítOK
- Apple iPhone 15 Black 128GB használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen- MS4674, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest