Hirdetés
- Google Pixel topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Android szakmai topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
Aktív témák
-
Peetry
senior tag
Üdv!
Én is SSD vásárláson töröm a fejem, de annyi az infó és új vagyok hogy nem igazán igazodok el. Milyet érdemes most venni, ha az ár/érték az elsődleges szempont?
A jelenlegi rendszerem 60GB, és az új már 64bites lesz, ez némi plusz helyet igényel. Ezért a 64GB-os SSD-kel kapcsolatban kicsi szkeptikus vagyok, nem szeretnék hetente törölgetni. EGy 80-90 GB-al már kiegyezek.
Ennél nagyobbra szerintem nem fog nőni. Ezen tárolom a böngésző cache-t, és a thunderbird leveleket is, ez jó, vagy azt inkább vinyóra kéne tenni?Néhány dologgal jó lenne tisztában lenni a használat tekintetében is, mint pl pagefilet rajta érdemes tárolni, vagy vinyón? Mennyi ideig húzzák ezek, 5 évet legalább ki kéne bírnia.
Erről mi a vélemény: Kingston SSDNow V+ 100 96GB (SVP100S2/96G) ?
Egész jó árban van.SSD-t is partícionálhatom több felé úgyanúgy mint a vinyót?
Tudtok valami programot amivel mondjuk meg tudom nézni, hogy most a vinyó mennyit ír a rendszerpartícióra meg miket napi használat során?
köszi előre is
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Seagate Barracuda ST8000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Új, bontatlan Kingston IRONKEY Vault Privacy 50 8GB 3.2 USB biztonsági pendrive - 1 hét próbagari! -
- ÚJ! 1TB Western Digital SN5000s PCIe4x4 6000/5400 Mb/s
- Kingston HyperX Fury 120GB 2,5" Sata3 SSD
- Csere-Beszámítás! WD Black SN850X 4TB Nvme SSD!
- Apple iPhone 15 Plus 256GB / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 11 Pro 256Gb
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- Apple iPhone 14 128GB,Kartyafuggetlen,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest