- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Magyarországra érkezett a Mijia, a Xiaomi okos háztartási nagygépeinek márkája
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Közeleg a Fairphone 6 első főverziófrissítése
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Aktív témák
-
Peetry
senior tag
Üdv!
Én is SSD vásárláson töröm a fejem, de annyi az infó és új vagyok hogy nem igazán igazodok el. Milyet érdemes most venni, ha az ár/érték az elsődleges szempont?
A jelenlegi rendszerem 60GB, és az új már 64bites lesz, ez némi plusz helyet igényel. Ezért a 64GB-os SSD-kel kapcsolatban kicsi szkeptikus vagyok, nem szeretnék hetente törölgetni. EGy 80-90 GB-al már kiegyezek.
Ennél nagyobbra szerintem nem fog nőni. Ezen tárolom a böngésző cache-t, és a thunderbird leveleket is, ez jó, vagy azt inkább vinyóra kéne tenni?Néhány dologgal jó lenne tisztában lenni a használat tekintetében is, mint pl pagefilet rajta érdemes tárolni, vagy vinyón? Mennyi ideig húzzák ezek, 5 évet legalább ki kéne bírnia.
Erről mi a vélemény: Kingston SSDNow V+ 100 96GB (SVP100S2/96G) ?
Egész jó árban van.SSD-t is partícionálhatom több felé úgyanúgy mint a vinyót?
Tudtok valami programot amivel mondjuk meg tudom nézni, hogy most a vinyó mennyit ír a rendszerpartícióra meg miket napi használat során?
köszi előre is
Aktív témák
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v6, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- 212 - Lenovo IdeaPad Slim 5 (16IMH9) - Intel Core U5 125H, no GPU
- Itachi! Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D/ 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB Nvme SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4601, 100% Akkumulátor
- 360 áthajthatós! Dell Latitude 5330 2 in 1 i7-1265U 10magos! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest