Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android szakmai topik
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
Aktív témák
-
anonym1s
őstag
Sziasztok!
Vettem egy 60gb-os corsair force 3a ssd-t, elvileg holnap erkezik.
Most xp-t hasznalok normal vincseszteren amirol van particio mentesem (ghost-tal), es azt szeretnem rarakni az ssd-re. Jo otlet ez szerintetek, vagy jobb egy uj telepites az ssd-re? Masik kerdes hogy xp vagy win7 jobb ssd-re? En xp-t joban szeretem ezert szeretnem azt megtartani, de ha jobb a win7 ssd-re, akkor lemondok az xp-rol.
Harmadik kerdes hogy lehet e tobb particiot csinalni egy ssd-re?
Erdekelne az is hogy van e valami amit ajanlott elvegezni/beallitani mielott ramasolom/telepitem a rendszert? Tudom hogy az elso hsz-ben le van irva, el is olvastam, de az mar 3 eves hsz, lehet azota valtozott valami, azert kerdezem.
Kizarolag a rendszer lesz rajta, adattarolasra vincsesztert hasznalok.
Aktív témák
- Bontatlan Samsung 990 PRO 2TB M.2 NVME
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Sandisk Extreme Portable V2 külső SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung 980 Pro 1TB 4.0 Nvme SSD Alza Garanciás
- Samsung 980 PRO 2TB. PCIe 4.0 NVMe M.2 SSD. 7000/5100MB/S. (MZ-V8P2T0CW.)Playstation 5. Kompatibilis
- WD Red SN700 NVMe SSD, 1TB
- iPhone 15 Pro 256GB 89% (3hónap Garancia)
- ELADNÁD IPHONE KÉSZŰLÉKED? ADD EL A MOBILESHARKNAK GYORSAN ÉS BIZTONSÁGOSAN!
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1200 4GB W
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest