Hirdetés
- 5 GHz körülre gyorsulnak a mobilchipek, a Huawei lemaradásban
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Snapdragon 8 Elite Gen 5 és folyadékhűtés jöhet a RedMagic új gamer táblagépébe
- Nagyobb akkumulátorral jöhet a Motorola Razr 70 Ultra, másban alig változna
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- 5 GHz körülre gyorsulnak a mobilchipek, a Huawei lemaradásban
- Telekom mobilszolgáltatások
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Kiszivárgott az Oppo Find X9s Pro adatlapja
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- Mobil flották
Aktív témák
-
Balage76
senior tag
válasz
exp-uj
üzenetére
Én a B opcióra szavazok. Ha desktop géped van, akkor kb fél óra alatt megvagy mindennel. Értem ez alatt a beépítést, Norton Ghost telepítést, átmásolást, ráadásul a Samsungos csomagban ehhez megtalálsz mindent.
Ha notebook, akkor picit hosszabb idő, az USB sebessége miatt.Cserébe minden ugyan úgy lesz, mint ahogy korábban volt a gépeden, nem kell a beállításokkal programtelepítésekkel szórakozni. A végén pedig mehet fel a segédprogram, azon belül az "OS optimization", két klikk és már az SSD-nek leginkább megfelelően be is állítottad a Windowst.
Ezután persze még mindíg lehet opció az újratelepítés, de szerintem nem lesz hozzá kedved. Merthogy a másik alternatíva ugye így néz ki: lementegeted az adataidat, könyvjelzőket, cookie-k, jelszavak, stb... előkeresed az összes telepítő cd-t, az install min egy óra ha csak a Windows + néhány programról beszélünk + windows update... majd a végén visszamásolod a szükséges adataidat. Ez általában kb egy min 3 órás program...
és akkor még nem is említettem hogy mindent állítgathatsz be újra, ahogy régen megszoktad...A tömörítést szerintem felejtsd el. Egyrészt az átlag user állományai nem tömöríthetők (fényképek, zenék esetleg 1-2 divx, amit még ésszerűen tárolnál is az SSD-n, a használt programok, windows sem igazán egyébként, persze ha Te egész nap word/excel doksikat gyártasz...). Innentől kezdve tök fölösleges, mert csak egy plusz dolog amivel az oprendszernek törődnie kell.
Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Villanyszerelés
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- Hearthstone: Heroes of Warcraft - free online CCG
- Futás, futópályák
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 990 PRO heatsink NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Intel D3-S4610 960GB - Keveset futott - 2,5", SATA3, 5800 TBW - Eladó!
- Micron 5200 ECO 480 GB 2,5 SATA Enterprise/Datacenter Server SSD
- SAMSUNG 9100 PRO 8 TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.800-13.400 MBs - Eladó!
- XPG SPECTRIX S40G RGB 512GB NVMe SSD 100% / Beszámítás OK!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- AKCIÓ! 64GB Kingston Fury Beast RGB 6000Mhz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 256GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4673
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- 27% - Lenovo N27q IPS Monitor! 2560x1440 / 100Hz / 4ms
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ha notebook, akkor picit hosszabb idő, az USB sebessége miatt.