- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nézegesd az S26 család renderképeit!
- Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
Balage76
senior tag
válasz
exp-uj
üzenetére
Én a B opcióra szavazok. Ha desktop géped van, akkor kb fél óra alatt megvagy mindennel. Értem ez alatt a beépítést, Norton Ghost telepítést, átmásolást, ráadásul a Samsungos csomagban ehhez megtalálsz mindent.
Ha notebook, akkor picit hosszabb idő, az USB sebessége miatt.Cserébe minden ugyan úgy lesz, mint ahogy korábban volt a gépeden, nem kell a beállításokkal programtelepítésekkel szórakozni. A végén pedig mehet fel a segédprogram, azon belül az "OS optimization", két klikk és már az SSD-nek leginkább megfelelően be is állítottad a Windowst.
Ezután persze még mindíg lehet opció az újratelepítés, de szerintem nem lesz hozzá kedved. Merthogy a másik alternatíva ugye így néz ki: lementegeted az adataidat, könyvjelzőket, cookie-k, jelszavak, stb... előkeresed az összes telepítő cd-t, az install min egy óra ha csak a Windows + néhány programról beszélünk + windows update... majd a végén visszamásolod a szükséges adataidat. Ez általában kb egy min 3 órás program...
és akkor még nem is említettem hogy mindent állítgathatsz be újra, ahogy régen megszoktad...A tömörítést szerintem felejtsd el. Egyrészt az átlag user állományai nem tömöríthetők (fényképek, zenék esetleg 1-2 divx, amit még ésszerűen tárolnál is az SSD-n, a használt programok, windows sem igazán egyébként, persze ha Te egész nap word/excel doksikat gyártasz...). Innentől kezdve tök fölösleges, mert csak egy plusz dolog amivel az oprendszernek törődnie kell.
Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Xiaomi LCD és LED TV-k
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Arc Raiders
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4384
- Lenovo Yoga 7 2-in-1 OLED Ryzen 7 8840HS 16GB /1 TB SSD/ gari 10 hónap
- Acer LED monitor (B247Y)
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- Kihagyhatatlan ajánlat! Lenovo ThinkPad P14s Gen 5 Ultra 7 165H (vPro) 32gb DDR5 ram RTX500 ADA 3K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ha notebook, akkor picit hosszabb idő, az USB sebessége miatt.