- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Mobil flották
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
válasz
radi8tor
üzenetére
1. A probléma valós, én magam (eddig) 5 darab 320-as Intelt küldtem vissza garba(annak ellenére, hogy vissza tudtam hozni a teljes kapacitást (persze teljes adatvesztés mellett)), cserélték is mindet más típusra, mindegyik ugyanúgy szállt el és mindegyiken 8Mbyte látszott.
(nem saját ssd-k, csak (többek közt) 16-17 éve foglalkozom gépek összerakásával/telepítésével/szervizel stb stb, ezért elég sok kütyü megfordul a kezem alatt, így ssd-k is...)2. Mond meg az ismerőseidnek, hogy másolás (vagy akár tétlen állapot) közben rántsák ki a 220-ból a masinát, aztán meglátják mi lesz az Intel 320 series ssd-jükkel (a puding próbája az evés)
(persze ezt nehogy valaki komolyan vegye is kipróbálja.
)Amíg nem adnak ki egy firmware frissítést, addig jobb lenne, ha egy kis felárral (max 5k) szünetmentes táppal árulnák...

Aktív témák
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titanium használt, megkímélt 100% akku (13 ciklus) 6 hón
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350M R7 1800X 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD RX 5600 XT 6GB Rampage SHIVA 400W
- AKCIÓ!!!! Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(persze ezt nehogy valaki komolyan vegye is kipróbálja.
)