Hirdetés
- Mobil flották
- Titan 2 Elite néven érkezik egy újabb BlackBerry-szerű Unihertz
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Ismét az alsó polcot bővíti a Tecno
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
ooloo
őstag
Hosszas töprengés után ( 2 nap
) úgy döntöttem , hogy beszerzek én is egy SSD tárolót .
Két gyártó terméke van versenyben ... az intel 120 GB és az OCZ 120 GB kapacitású versenyzője . Az intel nem a saját vezérlőjét alkalmazza ebben a termékben .. ettől még ugyan olyan megbízható mint az elődei ? A TRIM opció nem elérhető ennél a terméknél ... ez a hiányossága befolyásolja a használhatóságot és a stabilitást ? Laikusként én úgy látom , hogy mind a két termék jó választás lehet. A döntésben nem szeretném nélkülözni a hozzáértők véleményét Ezért felteszem a kérdést . A két termék közül melyiket érdemes beszerezni ?Az alaplapom Gigabyte Z68X-UD5_B3 ... tehát támogatja a SATA III csatlakozást és adatátvitelt .
Utólagos bejegyzés : most vettem észre , hogy az előttem felszólaló kolléga is "megfertőződött" ...

Ez az SSD dolog eléggé fertőző.....
Aktív témák
- HPE Smart array P440 PCIe3 x8 SAS Controller (749797-001)
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 100/100% 500GB SSHD - több db - 2,5"
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 EVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung 960 EVO 250GB M2 NVMe SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX A4000 8GB Garis!
- DDR3 so-dimm 8GB notebook RAM modulok - több db
- Keresek Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) úgy döntöttem , hogy beszerzek én is egy SSD tárolót .