Hirdetés
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
Aktív témák
-
Annyiban másabb, hogy amikor telepíted a rendszert akkor minden más vinyót húzz le, mert akkor oda is telepít, és ha netán az a vinyó kikerül a gépből, akkor nem fog bebootolni.
Illetve a szokásos beállításokat el kell végezni utána.
(#34825) Szab24: Ha SATA3-as az SSD-d akkor gyorsabb lesz, ha nem akkor nem, de ez valóban kevésnek tűnik. Valami nem kerek.
Egyébként nem vagy egyedül azzal, hogy nem érte meg. Igaz, hogy 20mp alatt nekem bebootol, meg kattintok és máris ott a FF, de én is többet vártam az egésztől.
-
mpierre
veterán
-
-
A gyári (gyártó által) adatok (max olvasás/írás sebesség) a nagy méretű fájlok szekvenciális olvasási- és írási sebességre értendőek.
Ezzel a progival tesztelj, vagy (ha van), akkor az adott gyártó benchmark-jával.Azt azonban tartsd szem előtt, hogy nem a nagy méretű fájlok szekvenciális olvasása az, ami miatt gyorsan indul egy OS. Ezzel csak azt tudod ellenőrizni, hogy a gyári adatok valamelyest megegyeznek a gyártó adataival, illetve arra jó, hogy esetleg kiderüljön, hogy valami gond van (ha pl szignifikáns eltérés van (negatív irányban) a gyári adatoktól)
-
franc0
őstag
Melyik a fejlettebb? Ezt tisztáztuk, a Vertex3 gyorsabb.
Melyik megbízhatóbb? Nem értem miért jön ezzel mindenki. Semmivel sem megbízhatatlanabbak, mint akármelyik merevlemez. Vannak meghibásodási statisztikák, de azok régi vezérlőkre vonatkoznak. Ezek újak, nem lehet tudni.
Mindre van 3 év garancia, ezt 99-99,5% eséllyel ki is bírja bármelyik (ha meg nem, kapsz újat). Utána meg már úgyis elavult lesz. Szóval ez nem szempont. Amúgy az Intelben sem Intel vezérlő van.
Vertex3-at kell venni. -
franc0
őstag
Akciós a Vertex3, olcsóbb mint az Intel 510. Én biztosan az OCZ-t venném a kettő közül.
Ennél viszont 40 fonttal még olcsóbb a Crucial M4, megfontolandó...
Mint ahogy az is, hogy kell-e a 128 giga. Mivel Z68-as lapod van Smart Caching-gel, lehet hogy elég lenne a 64 gigás M4. Viszont ennél az írási sebességben visszaesés van. -
franc0
őstag
Attól függ milyen géped van és mire akarod használni. Én tuti nem fizetnék felárat a leggyorsabbért, de átlagos gépem van átlagos használatra.
Mondjuk látom Írországban vagy, ott nem tudom mik az árak.
Az amerikai neweggen például egy árban van az Intel 510 és a Vertex3 (300$). Így egyértelműen Vertex...
De a Crucial SSD-k olcsóbbak, én azok közül választanék. (C300 237$, M4 260$) -
Czimby
addikt
Igaz választ nem kaptam de én már döntöttem, miutánn utánanéztem a vetérlők típusának.
mindenképp 120Gb-ost akarsz?
Nem lenne jobb egy 80-as ssd + egy 5400-as green vinyó adattárolásra?
120Gb szerintem tulzás az oprendszernek + a programoknak.vagy valami speckó programot szeretnél róla futtatni?
Aktív témák
Hirdetés
- Bittorrent topik
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Robotporszívók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- BestBuy topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Lényegretörő Akasa hálókártya a 10 gigabitre vágyóknak
- További aktív témák...
- Szinte új! - Intel SSD D3-S4510 Series 240GB 100% 0 - 2 nap közötti futásidő (5db)
- 500GB, 320GB, 250GB notebook 2,5" HDD-k. Több db. (100/100%)
- Micron 5200 ECO 480 gb 100/100 (2db) - Professzionális SSD akár otthonra is
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 2.5" SATA SSD Bazár! 120GB, 128GB, 250GB, 256GB, 480GB
- Dell Latitude 7410 Core i5-10310u, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB CM MasterBox MB511 RGB 650W
- Lenovo ThinkStation P330 Gen 2 Tower i7 / Xeon workstation /számla- garancia
- HP 17-CP2003NH - 17,3" Full HD IPS - Ryzen 5 7520U - 8GB - 512GB - Win11 - MAGYAR - 2+ év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ilyen sincs még sok embernek az tuti.