Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Aktív témák
-
Annyiban másabb, hogy amikor telepíted a rendszert akkor minden más vinyót húzz le, mert akkor oda is telepít, és ha netán az a vinyó kikerül a gépből, akkor nem fog bebootolni.
Illetve a szokásos beállításokat el kell végezni utána.
(#34825) Szab24: Ha SATA3-as az SSD-d akkor gyorsabb lesz, ha nem akkor nem, de ez valóban kevésnek tűnik. Valami nem kerek.
Egyébként nem vagy egyedül azzal, hogy nem érte meg. Igaz, hogy 20mp alatt nekem bebootol, meg kattintok és máris ott a FF, de én is többet vártam az egésztől.
-
mpierre
veterán
-
-
A gyári (gyártó által) adatok (max olvasás/írás sebesség) a nagy méretű fájlok szekvenciális olvasási- és írási sebességre értendőek.
Ezzel a progival tesztelj, vagy (ha van), akkor az adott gyártó benchmark-jával.Azt azonban tartsd szem előtt, hogy nem a nagy méretű fájlok szekvenciális olvasása az, ami miatt gyorsan indul egy OS. Ezzel csak azt tudod ellenőrizni, hogy a gyári adatok valamelyest megegyeznek a gyártó adataival, illetve arra jó, hogy esetleg kiderüljön, hogy valami gond van (ha pl szignifikáns eltérés van (negatív irányban) a gyári adatoktól)
-
franc0
őstag
Melyik a fejlettebb? Ezt tisztáztuk, a Vertex3 gyorsabb.
Melyik megbízhatóbb? Nem értem miért jön ezzel mindenki. Semmivel sem megbízhatatlanabbak, mint akármelyik merevlemez. Vannak meghibásodási statisztikák, de azok régi vezérlőkre vonatkoznak. Ezek újak, nem lehet tudni.
Mindre van 3 év garancia, ezt 99-99,5% eséllyel ki is bírja bármelyik (ha meg nem, kapsz újat). Utána meg már úgyis elavult lesz. Szóval ez nem szempont. Amúgy az Intelben sem Intel vezérlő van.
Vertex3-at kell venni. -
franc0
őstag
Akciós a Vertex3, olcsóbb mint az Intel 510. Én biztosan az OCZ-t venném a kettő közül.
Ennél viszont 40 fonttal még olcsóbb a Crucial M4, megfontolandó...
Mint ahogy az is, hogy kell-e a 128 giga. Mivel Z68-as lapod van Smart Caching-gel, lehet hogy elég lenne a 64 gigás M4. Viszont ennél az írási sebességben visszaesés van. -
franc0
őstag
Attól függ milyen géped van és mire akarod használni. Én tuti nem fizetnék felárat a leggyorsabbért, de átlagos gépem van átlagos használatra.
Mondjuk látom Írországban vagy, ott nem tudom mik az árak.
Az amerikai neweggen például egy árban van az Intel 510 és a Vertex3 (300$). Így egyértelműen Vertex...
De a Crucial SSD-k olcsóbbak, én azok közül választanék. (C300 237$, M4 260$) -
Czimby
addikt
Igaz választ nem kaptam de én már döntöttem, miutánn utánanéztem a vetérlők típusának.
mindenképp 120Gb-ost akarsz?
Nem lenne jobb egy 80-as ssd + egy 5400-as green vinyó adattárolásra?
120Gb szerintem tulzás az oprendszernek + a programoknak.vagy valami speckó programot szeretnél róla futtatni?
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Sorozatok
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Július 9-én jön az Assassin’s Creed: Black Flag Resynced
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vírusirtó topic
- Kuponkunyeráló
- Gyúrósok ide!
- Projektor topic
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- További aktív témák...
- LG UltraWide 38WR85QC-W IPS Monitor! 3840x1600 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- Lenovo X280 12" - i7 8550U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku - számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 6S Plus 32GB Rose Gold Karcmentes állapot 100% akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ilyen sincs még sok embernek az tuti.