Hirdetés
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Fotók, videók mobillal
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Mobil flották
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
Aktív témák
-
james008bond
őstag
Most már nálam is 12 sec a boot-idő!!!

Igaz, ehhez a következőket tettem:
1. Teljesen új rendszert raktam fel / Win7 64 bit hu /,
2. Semmilyen más progit nem tettem fel ( pl vírusírtó, kémprogram, tűzfal, stb. ), csak a BootRacer,
3. Csak az SSD volt a rendszerben ( azaz a többi - 3 db 1 Tera Samsung HDD - NEM volt csatlakoztatva,
4. Semmilyen változtatást nem eszközöltem Win beállításaiban.ÍGY sikerült nekem is AMD-s alaplapon OCZ Vertex 2 ( 50GB ) SSD-vel:
Time To Logon: 11 sec
Time To Desctop 12 secPS.: viszont, annak ellenére, hogy Win7 64 bites Hu rendszert tettem fel, a töredezettségmentesítőt alapból nem tiltotta le és sajnos még az időzített programfutás is aktív volt...

PS2.: telepítés közben, mikor az jön, hogy telepítés végén restart, percekig nem történt semmi és csak a fekete képernyőt bámultam...majd manuális
restart után mintha mi sem történt volna, felállt a rendszer!
Hurrá! De! Néhány teszt és telepítés után "altattam" a gépet, majd hibernálás után nem "ébredt fel. Manuális restart után ment rendesen, majd egyik restart után nem állt le, fekete képernyő. Manuális restart után meg tip-topp!
...és még azt se írta ki, hogy a Windows-t rendesen akarom-e indítani, vagy hibajavítás??? Szóval, mintha ez természetes lenne. De nem nekem Így asszem ma újratelepítem.
Megjegyzés: azt is észrevettem ( hála SSD Life proginak ), ha néhány tesztet / Atto, CDM, stb / lefuttatok, pillanatok alatt kiírja, hogy aznap írtam vagy 64 GB-ot. Ha ez igaz, akkor szerintem a tesztekkel vágjuk haza az agyonbabusgatott, féltett SSD-nket, és a rendszer paraméterezgetésének, beállítgatásának sem sok értelme van.
Aktív témák
- Dell Precision 5560,15.6",FHD+, i7-11850H,16GB DDR4,1TB SSD,Nvidia T1200 4GB VGA,WIN11
- AKCIÓS!! áthajtós érintős 360 szinteÚJ Dell 16 Plus 2-in-1 Ultra 7 258V Intel Arc 140V 32GB 1TB SSD
- ASUS ROG Flow Z13 2in1 i9 / RTX 3050Ti / 120Hz GAMER TABLET!
- Laptop dokkoló bazár - Lenovo - HP - DELL dokkolók
- AKCIÓ! LENOVO Legion 5 Pro 16ACH6H notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

restart után mintha mi sem történt volna, felállt a rendszer!