Hirdetés

Aktív témák

• james008bond

őstag

Most már nálam is 12 sec a boot-idő!!! :Y :C :))

Igaz, ehhez a következőket tettem:
    1. Teljesen új rendszert raktam fel / Win7 64 bit hu /,
    2. Semmilyen más progit nem tettem fel ( pl vírusírtó, kémprogram, tűzfal, stb. ), csak a BootRacer,
    3. Csak az SSD volt a rendszerben ( azaz a többi - 3 db 1 Tera Samsung HDD - NEM volt csatlakoztatva,
    4. Semmilyen változtatást nem eszközöltem Win beállításaiban.

ÍGY sikerült nekem is AMD-s alaplapon OCZ Vertex 2 ( 50GB ) SSD-vel:
    Time To Logon: 11 sec
    Time To Desctop 12 sec

PS.: viszont, annak ellenére, hogy Win7 64 bites Hu rendszert tettem fel, a töredezettségmentesítőt alapból nem tiltotta le és sajnos még az időzített programfutás is aktív volt... :F
    PS2.: telepítés közben, mikor az jön, hogy telepítés végén restart, percekig nem történt semmi és csak a fekete képernyőt bámultam...majd manuális :U restart után mintha mi sem történt volna, felállt a rendszer! :C Hurrá! De! Néhány teszt és telepítés után "altattam" a gépet, majd hibernálás után nem "ébredt fel. Manuális restart után ment rendesen, majd egyik restart után nem állt le, fekete képernyő. Manuális restart után meg tip-topp! :F ...és még azt se írta ki, hogy a Windows-t rendesen akarom-e indítani, vagy hibajavítás??? Szóval, mintha ez természetes lenne. De nem nekem Így asszem ma újratelepítem.
    Megjegyzés: azt is észrevettem ( hála SSD Life proginak ), ha néhány tesztet / Atto, CDM, stb / lefuttatok, pillanatok alatt kiírja, hogy aznap írtam vagy 64 GB-ot. Ha ez igaz, akkor szerintem a tesztekkel vágjuk haza az agyonbabusgatott, féltett SSD-nket, és a rendszer paraméterezgetésének, beállítgatásának sem sok értelme van.

Aktív témák