Új hozzászólás Aktív témák
-
EA's hit
addikt
Az az érdekes, hogy ezek az acc boostolások mintha nem is acchoz kötödnének, hanem évről évre változnának. Mintha az adott évi játék megjelenésekor véletlenszerűen besorolnának minden accot valamilyen kalapba, és ott is maradnál luck szempontjából. Nekem a legszembetűnőbb a tavalyi és az idei év különbsége. Ugyanazt az accot használom mint tavaly. Tavaly a legjobb trade nyitásom egy 170 ezres captain Lloris volt, összesen volt talán 3 vagy 4 trade nyitásom, ami egyáltalán elérte a 100k-t, siralmas. Az untrade nyitásaim sem voltak sokkal jobbak, promo lapokból mindig csak az alsó polc esett (kivéve persze a nyáron), bár legalább akkor jött egy toty januárban, Marquinhos. Viszont cserébe az ikon upgrade-ek brutálisan jól adták, 2 Eto'o, 2 Maldini, prime Pelé, Puskás, Garrincha, Cantona, moments Matthaus, és még sorolhatnám, ráadásul ezek mind korán, év közben (Pelét kb. februártól folyamatosan használhattam, élmény volt).
Idén viszont van néhány jó trade nyitásom (prime Cafú és fs Gavi a 2 legjobb), összehasonlíthatatlanul több coint nyitok, viszont a promokból továbbra is alsó, max. középső polc, az ikon up-jaim pedig tragikusak... Talán egy prime Roby Carlos volt a legjobb, aki szegény annyira rossz volt ingame, hogy hamar ment is sbc-be. Ugyanakkor viszont hihetetlen mennyiségű ikont nyitok idén sima packokból (talán 8 környékén járok), igaz, Cafún kívül ebből majdnem mind hulladék fodder volt (mid Vidic, prime Xavi és társai).
Szóval bár az accom ugyanaz, de totál ellentétesek a tavalyi és az idei nyitásaim. Mondom, szerintem a játék elején megkaptam a sorsolásnál a "coint kaphatsz, de értelmes ikont nem" skillt.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Eljött a Messenger.com vége
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Beleremegett Hollywood Brad Pitt és Tom Cruise AI harcába
- Végül a terméktámogatást is megnehezíti az ASUS és az Acer szabadalmi vitája
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gyúrósok ide!
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Futás, futópályák
- Amazon Prime Video
- További aktív témák...
- Itachi! Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D/ 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB Nvme SSD
- i5 12500/ 32GB DDR5/ RTX5060/ 1TB m.2 SSD alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- ZBook Fury G8, i7-11850H, 32GB, RTX A2000, Gyönyörű, HP Garancia
- GIGABYTE GEFORCE RTX 5070 GAMING OC 12G 3 fanOS
- Apple Watch Series 7 (45mm), GPS Eladó!
- www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4573, 100% Akkumulátor
- Kihagyhatatlan áron DELL XPS 13 9310 /i5-1135G7/8 GB Ram/512 GB SSD/FHD+ IPS
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4245, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest