- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Microsoft Lumia 640 és 640 XL - testvérek egymás között
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gaborz1
senior tag
válasz
RigóZsolesz
üzenetére
Mindenki zsetont szeretne kreálni (és nem költeni erre a gusztustalan valamire a játék árán felül) magának, nem vagy vele egyedül.
Ha már nem lehet mindenkit kinyitni mindenkinek (ami valahol jó és érthető is), akkor egy ennyire lent lévő piacon nehéz gyorsan sokat keresni.
Én Baby Puskásra próbálom összeszedni a pénzt, de lassan megy csak. A csapatot kb. azokkal fejlesztem akiket nyitok vagy kifarmolok, mint Koundét. A mid lapja még csak eszembe se jut, mert az még elérhetetlenebb. Én azt tűztem ki magamnak, hogy karácsonyra jöjjön össze a rávaló. Most kicsivel több mint az 1/3 ára van meg. Szóval ez nem a türelmetlenek sportja.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Lexus, Toyota topik
- Robotporszívók
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Építő/felújító topik
- Energiaital topic
- Xbox Series X|S
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
- 238 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4070
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 16GB DDR4 / GTX 1650 Super / 500 SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest