- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- 3D nyomtatással csökkentené a kijelző gyűrődését az Apple iPhone Foldnál
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
RigóZsolesz
tag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Gratula!
Én is If Rashford-ban gondolkodom+Fernandes Camba hozzá. Csak nem tudom hétfő vagy csütörtökön érné e meg. (If Rashfors nem nyitható már ugye? Akkor inkább hamarabb kéne megvennem)Bár ma Promes tökéletes volt csatárként nekem

Csak akkorok olyan játékosokat venni akit eladni érdemes Szombaton még WL végett. De most észre vettem, hogy csak az igazi meta (bevált) játékosokon lehet keresni. (Tegnap Gomezen 42,5k haszon volt. 122k ba ment el. 79,5k ba vettem). Igaz a többi játékoson visszont kicsiket de buktam. Valamennyire kompenzálta a Gomez profit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Viccrovat
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vigneau interaktív lokálblogja
- sziku69: Szólánc.
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Inno3D RTX 4070 Ti // ÚJSZERŰ // SZÁMLA // GARANCIA //
- Dell Inspiron 7306 2 in 1 4K 360 touch, i7 1165G7, 16GB, 512GB, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA EVGA 700W
- AKCIÓ! MacBook Pro 13 M1 8GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Akció! Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Én is If Rashford-ban gondolkodom+Fernandes Camba hozzá. Csak nem tudom hétfő vagy csütörtökön érné e meg. (If Rashfors nem nyitható már ugye? Akkor inkább hamarabb kéne megvennem)