Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

Sziasztok!

Idén kezdtem az UT-t de addig bírtam. Elég volt ebből a játékmódból. Ez nem foci amit ebben a módban 10ből 9 játékos csinál. Full pressing, constant pressure és társai. Mindenki rohan össze vissza:

- LB az RM helyére fut
    - a CB két passz után a CAM helyén van
    - a CDM két passz után az ST helyén van
    - szerelem a játékost, a földön fekszik és mire az én játékosom lépne a másik lábával addigra az ellenfél földön fekvő játékosa felkel és már le is szerelt. arra nincs időm hogy egy passz gombot nyomjak. stb. stb. stb.

Mindenki rohan mit az állat, de persze senki nem fárad el. Érdekes módon ha én constant pressure-be rakom a taktikát, akkor 5 perc és mindenkinek a staminája egyenlő a nullával.

Próbálnám én játszani a rendes focit, de kettőt nem tudok passzolni.
    Én úgy érzem, hogy mivel egy forintot nem öltem bele ebbe a játékba (kivéve a játék megvétele) így az EA engem úgymond hátra sorol, mindegy milyen játékosaim vannak, dögöljek meg. Ha nem fizetek akkor ne is játszak az UT-val.

Mi értelme minél jobb játékosokat gyűjteni, beépíteni a csapatba, ha a 60-75-ös játékosok lealázzák a 84+ játékosokat. a 65-ös pace játékos átrobog a 88-as pace játékoson és még sorolhatnám.

Köszi az eddigi segítséget, amit kaptam. Marad a jó öreg karrier mód.

Sziasztok

Új hozzászólás Aktív témák