- MWC 2026: Úgy kell ide az aktív hűtés, mint kígyónak a sportcipő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom mobilszolgáltatások
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ghostface
senior tag
Tegnap találkoztam egy érdekes csapattal. Mivel csak most kezdtem fifázni nem tudom ezt hogy csinálta, de bármelyik játékosomnak passzoltam, mire odaért a labda az ő védője már ott volt, és a játékosom háta mögül elpöckölte a labdát, kibillentette az egyensúlyából majd megkerülte és már rohant is vele... Hogy lehet ennyire gyorsan minden passzra odaérni, van valamilyen beállítás amivel lehet ilyen szoros emberfogás szerűt bekapcsolni?
Van olyan stat oldal ahol megtudom nézni külön, hogy DR-ben hány nyert és vesztett vagy döntetlen meccsem van? Jelenleg együtt számolja az SB-vel.
Loan játékosokkal lehet kezdeni valamit ha lejárt róluk a szerződés, vagy csak ott maradnak a klubban?
Tegnap esti első komoly nyitásom, egy untraded electrum packból amit SBC-ből kaptam:
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi haladó szinten
- Micro Four Thirds
- EAFC 26
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- Eredeti játékok OFF topik
- Autós topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- aquark: Zsebszámológépek
- További aktív témák...
- HP Elitebook 850 G8 15,6" i5 1135 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4306, 100 AKKSI
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest