Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- MWC 2026: Kezünkben a most bemutatott Nothing Phone (4a)
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
eM'82
addikt
Dettó. Bal lábas vagyok, így azokat jobban el tudom "helyezni térben" a kapura mikor finesse-t lövök. :)
Így mikor jobbra támadok, az könnyebb számomra (támadásfelépítés, labdavezetés, lövés). Bal oldali kapura kicsit másképp áll össze a játékom. Bár az is igaz hogy jobb lábas finesse shotok is mennek (a jatékban), ha megvan az a bizonyos szög, meg előtte az 5*skill (tudod, az az idegbeteg rángatós... Passz ezeknek mi a neve).Digestive: én Cruyffal vagyok így. Legjobb játékos a Fifában számomra, Neymarral együtt. (A játék ezen szakaszán persze vannak olcsó alternatíváik, de egy Atal nem egy Neymar, még ha statokban hozza is a szintet). Igaz, idén vsz nem fogom már megvenni (TOTS Neymar jött). Cruyff SBC meg sztem mocsok sokba fog kerülni.
-
Digestive
veterán
Persze ez velem is így van/volt sokszor. Eusebiot ezért raktam ki. Amióta fifázok, minden évben megvolt és mindig a maximumot hozza. Dinho játékát meg imádtam mindig is és nekem ő az öröm foci megtestesítője! Minden megmozdulását élvezet volt látni a pályán.
Viszont a fifában sztem sosem volt op sajnos.
Minden évben megvettem a prime lapját, de az idén már kihagyom.A bal lábas játékosokat pedig valóban szokni kell. Én rengeteg fineszt lövök és emiatt mindig van bal lábas lapom a jobb szélen. Dybala meg A finesz király.

Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Lords of the Fallen
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Elektromos cigaretta 🔞
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- PlayStation 5
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- További aktív témák...
- SAMSUNG (LS49FG916EUXEN) WQHD 144HZ GAMER MONITOR AKCIÓ!
- SAMSUNG (LS49CG934SUXEN) 49" 240HZ DUAL QHD OLED GAMER ! AKCIÓ
- SAMSUNG (LS34DG850SU) 34 "WQHD 175HZ OLED GAMER MONITOR UJ MODELL!
- SAMSUNG (LS34C650TAUXEN) WQHD 100HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ
- SAMSUNG (LS34BG850SUXEN) QHD QD OLED GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- HP ProBook 445 G10 14" Ryzen 5 7530U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Új állapotban! Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 i5-1245/16gb ram/256 ssd FHD+ garancia
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Viszont a fifában sztem sosem volt op sajnos.
Minden évben megvettem a prime lapját, de az idén már kihagyom.