Hirdetés
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Honor 200 Pro - mobilportré
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- VoLTE/VoWiFi
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Woodslave
félisten
Utóbbi időben egész jó volt a kapcsolat. De ez a wl most brutál xar. Mintha lassított felvétel lenne..
Komolyan valami ismeretlen okból imádom ezt a játékot. A körítést a csapat simogatást appon. Szeretek agyalni meg dumálni róla.
De amikor játszani kell vele onnan vége a rajongasnak. Ok nincs hozzá érzékem nem leszek jó soha de az hogy a meccsek nagy része kínlódás azt nem tudom elviselni. Az se zavar már annyira ha kikapok nem az a probléma hanem hogy ki kell törni a sticket meg még azt a kevés skillt se tudom megcsinálni.
Szóval még mindig nem tudom mit csináljak mert ezen felül még minden időm is rámegy mert lazán nem tudom csinálni...
Pláne ez a Ng hiány is idegesít kicsit
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T4 Plus ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 700W
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest