Hirdetés
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
Mondjuk ez a nem vagy elég jó és emiatt is nem férsz hozzá egy hülyeség. Van haverom aki minden héten elitet vagy nagy ritkán top200-t megy és tots alatt értelmes pickje/packja még nem volt. Most is elite2ből 250k-t szedett ki. Szörnyű nézni mikor 6-7-0-ra ver el egy nála ötször drágább csapatot csak mert annak g2-ből adja neki meg nem

De nekem sem adja
TOTS alatt a 85+-os bundás pickes Kimmichen kivül egyetlen egy használható lapot nem kaptam akit tényleg akartam.(Plnél örültem volna egy Cancelonak is akár vagy communitynél egy Mukielenek). Pedig tényleg mindent megtettem
Seria A-ig végig g1 voltam ott nem volt időm és g3 lett de azóta meg annyira nem érdekelt, hogy g2-ig vittem csak.
Se a G1 se a G2 se a G3 nem adott semmit. 100k feletti eladható nyitásom egyetlen egy volt még Fofana mikor elraktam 50 packot amiből vagy 5-10 100k-s volt
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3985, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / Akku:87%
- Új Steelseries Arctis Nova pro vezetékes gamer fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest