Hirdetés
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Netfone
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- OnePlus: Settle Down, nem megyünk sehova
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban megvehető a Honor Magic8 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nagyot léphet előre az Oppo Find X10 kameraképességek tekintetében
- Felturbózott energiaszelettel érkezik a OnePlus 16
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bubuska10
senior tag
Beléptem körbenézni a játékba, hogy mik jöttek. Találtam egy "FRIENDLY(!!!)" objectet, amivel Kimpembét lehet kivenni. Lövök két öngólt, hogy tiszta legyen ennek a fasszopónak hogy na vajon mik a céljaim. Ebből amúgy 10 gólja ajándék volt, direkt elfele futottam az egy szem CB-vel hogy belője 8-0-nál is, kapussal félreállok büntetőnél 10-nál stb. stb. 12-0-nál is full letámad, nehogy egy kurva-kibaszott objectet meg tudjak csinálni. 83.tól hátul futkos a kapussal, ha közelébe érek elpasszolja.... Mbappét felrúgja, 12 (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) -- 0-nál, direkt azért, hogy nehogy EGYETLENEGY valami nekem is meglegyen. Szerinte mi a kurva anyámért próbálom meg a HÁTVÉDDEL, SZÉLEN beadni a francia csatárnak??? Hogy ennyi emberség ne legyen az emberekben... Bocs a nyelvezetért de ez tényleg vérlázító...
Megint csak elkövettem azt a hibát, hogy jó kedvvel, lazán ültem le játszani (valszeg emiatt se léptem ki), de úgy felkúrt már a legelső meccs, hogy kiléptem, és 10 perccel később is békeszerető emberként úgy érzem hogyha találkoznék ezzel az emberrel aki ellen játszottam, akkor agyonverném....
Új hozzászólás Aktív témák
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +16-32GB DDR5 +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (nevedre)
- Akko, Gateron, Haimu x Geon kapcsolók
- Szép! Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -50% i5-1135G7 16/256 +Toll
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256 GB újszerű állapot
- GamerPC RX 9070/7700X/32GB DDR5/1TB M2
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Dell Optiplex MT/SFF 7020, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ 4.-7.-8.-9.gen/ SZÁMLA- GARANCIA
- Akció!!! Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 Pro Max (256 GB) (rendelhető)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest