Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Android szakmai topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bubuska10
senior tag
Beléptem körbenézni a játékba, hogy mik jöttek. Találtam egy "FRIENDLY(!!!)" objectet, amivel Kimpembét lehet kivenni. Lövök két öngólt, hogy tiszta legyen ennek a fasszopónak hogy na vajon mik a céljaim. Ebből amúgy 10 gólja ajándék volt, direkt elfele futottam az egy szem CB-vel hogy belője 8-0-nál is, kapussal félreállok büntetőnél 10-nál stb. stb. 12-0-nál is full letámad, nehogy egy kurva-kibaszott objectet meg tudjak csinálni. 83.tól hátul futkos a kapussal, ha közelébe érek elpasszolja.... Mbappét felrúgja, 12 (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) -- 0-nál, direkt azért, hogy nehogy EGYETLENEGY valami nekem is meglegyen. Szerinte mi a kurva anyámért próbálom meg a HÁTVÉDDEL, SZÉLEN beadni a francia csatárnak??? Hogy ennyi emberség ne legyen az emberekben... Bocs a nyelvezetért de ez tényleg vérlázító...
Megint csak elkövettem azt a hibát, hogy jó kedvvel, lazán ültem le játszani (valszeg emiatt se léptem ki), de úgy felkúrt már a legelső meccs, hogy kiléptem, és 10 perccel később is békeszerető emberként úgy érzem hogyha találkoznék ezzel az emberrel aki ellen játszottam, akkor agyonverném....
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyönyörű iPhone 13 128GB Fehér - 12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártya független
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3951, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818
- Jura Impressa S90 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest