- Yettel topik
- Áll néma csend, repülő szárnya kint
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- One mobilszolgáltatások
- Beszáll a Vivo a Pro Max csatába
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
FIFA 19 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
dejvid8
őstag
Tényleg kemény , videók is vannak YT-n ahogy játszik, meg terrorizálja a gyerekeket

Hihetetlen.
Am erről ez a filmjelenet jutott eszembe. Tisztára ugyanaz a helyzet
-
p0ty
aktív tag
a jó matchmakinget kihagytad
29 winnel végzett a pali akitől kikaptam, úgy hogy mikor össze dobott 21-5ben voltam ő pedig 26-1ben végülis majdnem ugyan annyi meccsen voltunk túl csak ő már akkor annyi winnel rendelkezett mint amennyivel én még sose ebben az évben..Digestive.: hát néha jobban járnék lehet ha Messi lenne a kapuba mert Alisson hol lehozza a csillagos eget hol nem, Mbappé meg lehet előre örült már annak hogy gólt kapunk

-
MdewC
nagyúr

De ez a real foci nem?
Pont ilyet láttam vmelyik válogatott meccsen.
Teljesen valósághű.Játékot pedig ne fikázd légyszi. Teljesen esport szintű, minden meccs konstans, 1.000 meccsen is minden úgy működik, teljesen egyformán, ahogy megnyomod a gombot. Nincs soha semmilyen eltérés!
Real foci és esport egyben. Pörfekt.
Csak “vicc vót”.
Dejvid:

Az első kép nem az én tegnapi meccsemen készült?

Én vagyok a sárga mezes kisrác, a feka meg vmelyik no name full tots csapatos.
Az is 12 éves lehetett... 
Ez qrva jó!
-
p0ty
aktív tag
20win 4 lose után megkaptam 2 olyan játékost aki 26 wines volt előző héten, tényleg jó a matchmaking, sikerült 22win 8 losessal zárni, miután a csodálatos delaynek köszönhetően elbuktam egy tizi párbajt is és folyamatosan nem érzékelte mikor mit nyomok.. azért az is megmutatja hogy merre húz a játék mikor Eusebiot lefejeli Schulz valamint mikor Goretzka 2 méter magasban lévő labdát nem elfejeli hanem felugrik és lábbal próbálkozik, sose csinált ilyet.. itt látszik hogy kit próbál akár kicsit akár nagyon segíteni a játék..
megint majd kipickelem a kapust a heti totsból nem volt elég kipickelni eddig a PL-en kívül az összes többiből.. így lehet próbálni változtatni a csapaton..
ja és 1 képet még ide tennék az a VVD amelyiknek a fejében van a labda az enyém..és a másik a fekete az pedig az ellenfél VVD-je és ez a kép után a fekete VVD befejeli
-
thebigK
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Hja meglett, fujj mar a hanyinger kerulgetett a vegere
feladnam mar ezt a reszt, de 2-3 hetre valo elfoglaltsagot meg latok benn -
p0ty
aktív tag
válasz
toxicjew
üzenetére
az hogy delay van az mindig meg vna most is megvolt de a speed up lag vagy mi soha..
viszont ezek a kibaszott tizik felbasznak..most buktam el meccset tizi párbaj a végén elhúzom a kibaszott játékosom nézi az oldalt és középre mert delay csodálatos remélem ezen múlott az elite.. -
sz_abika
addikt
Ezt ugy telefonrol küldeném Kristófnak.
https://www.reddit.com/r/FIFA/comments/c1dr43/would_yo_do_aouar_in_my_situation/?utm_medium=android_app&utm_source=share
Szóval FB Firmino kell CDMbe az a titok!
-
thebigK
addikt
8bol 8 vereseg. Nevetseges. 1 win kellett volna a gold2hoz 21 meccs utan, most 1 meccsem maradt ra
-
thebigK
addikt
5bol 5 vereseg, itt semmi nem megy be, ott minden. Vicces
-
MdewC
nagyúr
válasz
Kristof_94
üzenetére
Nem tud fejelni!
Senki sem tud.

-
A guru
addikt
válasz
KaksziLajos
üzenetére
Sandro az elején csalódás volt, kellett neki pár meccs és aztán bedurvult, jó lap, megérte.
Digestive: Én is féltem a WR-től, de az egyik meccsen szivattak vele rendesen és beugrott, hogy kipickeltem csütörtökön, első meccsén beállt 15 percre, 2 góllal köszönt be.
Szigma: Nem szabad bedőlni Aouarnak, ahogy a FS lapja is anno, támadásnál kevés, védelemben szintén, marad egy jól passzoló CM lapnak.
-
Szigma70
addikt
Na srácok, baby Pelé, vagy eladhatatlan , nem biztos, hogy jó Aouar?
Nekem mindíg gyanús, ha valaki mindenhol jó

KB 400 ból meglenne, tehát Sonból még maradna is kicsi, ha eladom
Az elónye az lehetne a "franciának", hogy ha átállok 41212-re, akkor a középpálya is teljes lenne vele.
Elvilleg.Dilemma
-
toxicjew
addikt
Törött lb gombbal igazán élvezetes a játék
nektek van legutaltabb tots lap? Számomra bernardo silva magasan. Annak a kis fasszoponak minden erintese gól 
-
thebigK
addikt
Na a fasza statom utan minde lacroquetas buzi elojott, 2 buko szanalmas modon
-
sz_abika
addikt
válasz
Gaborz1
üzenetére
12/8bol ugy hoztam össze 27/14et, hogy volt egy 7 meccses gyozelmi sorozatom kozte. Elkepesztoen nulla a vedelmem, nem is ertem mi történt.
Lehet Aouar miatt megboritom az egész csapatot, ennel rosszabb nem lehet semmi se. Delpiero meg utolsó esélye lesz ez a heti napkozbeni Rivals. Ha nem brillirozik, megy a Ballack ikonba. -
Mrguba
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
En kiraknam de BPL csapatba nem tudom berakni...volt 3-4 ikonom akkor ment volna

-
Kristof_94
nagyúr
30/20, az utolsó meccsen behúztam, amúgy volt rá 4, de sehogy nem akart összejönni. Remélem a "pikk" is jobb lesz, mint eddig.

Aouart meg kirakom, de szerintem várok vele 2-3 napot, mert ha az upgrade csomagok (már ha lesznek) beadják Neymart vagy Mbappet, akkor feleslegesen raktam ki.

-
A guru
addikt
Kis helyzetjelentés.
WL-ben a múltheti gameplay értelmezhetetlen volt, ezzel szemben most teljesen jónak mondható lett, a játék hibáin kívül.
24-6 lett a vége [kép] , maximum 3 ellenfelen volt ténylegesen jobb nálam, a többi vereségnél a messze menően jobb statjaim ellenére kikaptam sajnos. Neymar vagy Mbappé majd jöhet csütörtökön a pakkból.
Így hogy vége a tanévnek és több időm van, indultam ma az ESL 1on1 challanger series kupáján, ahol a 331 induló közül egy bronzérmet sikerült elhozni [kép] , a döntőbejutást érő meccsen egy top 100-as ellenfél ellen játszottam, ahol kihagytam 2 büntetőt is, végig fölényben játszottam, de a 40-50 millás csapatát nem bírtam legyűrni. [kép]A csapat most így néz ki: [kép]
41212(2) megy főként, illetve 4231, padon TOTS Ben Yedder, TOTS Lacazette és TOTS Chiesa aki bevethető, az olasz baromi jó, ajánlom mindenkinek. -
dejvid8
őstag
Nekem mondjuk 93 Gignac jött az SBC-ből, aki tökéletes lesz az Aouar SBC-be.
Megérte azt a 0K-t, amennyiből kiraktam
-
Mrguba
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Kaptam erte egy OPAZO nevu soha nem hallott playert

Megert 86 os
-
Mrguba
őstag
Mi ez a LATAM sbc??
-
dejvid8
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Hát ez azthiszem egy kötelező SBC, így a játék végére...
-
Mrguba
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ez barminek...is jo

-
freddyadu
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Aztakúva! 😮
-
Gaborz1
senior tag
válasz
Mrguba
üzenetére
Én tegnap 16/7-el álltam meg, és 30/10 lett a vége. Negatív rekord.
12 meccs végig se ment. 4-5-ből én léptem ki, a többi egyszerűen megszakadt.
Kapufák milliói, Speed up lag, rossz passzok, lassú szezon végi intenzitású játékosok.
Jó hogy a mostani WL előtt vettem meg CR7-et, meg Flashback Alex Sandrot is kiraktam, de kb értékelhetetlenek voltak a változtatások 1-2 meccset kivéve.
Kínomban már csak röhögtem a meccseken.
Ilyen közel még nem voltam kontrollertöréshez, kellett az önuralom (lelki szemeimmel már láttam a milliónyi szanaszét repülő darabot). -
Mrguba
őstag
válasz
toxicjew
üzenetére
Hat en penteken okadtam...delay minden szar volt ami lehet....15/0 val zartam...igen nullaval....
5-6 ikon es tarsai csapatok...full tots mindenkinel...
Aztan aki ellen vezettem ott megszakadt a meccs en vesztettem...hmm....
Aztan ma 15/14 szal erdekes ez a hanyadek fos
-
Readonly2
tag
A FIFA 19-Ben harmadszor csak silver 1 lett a vége , az első kettő meg októberben volt.. hanyadék jatekmenet , őrületes kapus és védő hibák késés , sajnos a tudásom ezeket nem bírja el. 15-18 win szokott lenni normálisan Gold 3 mindig izgalom mentes erre most a 25. Meccsen lett meg a 11 win az utolsó 5 meccsen meg csak 1 jött össze . Mivel nem akarok dr-t tolni így lejatszottam mindet. Következő WL-t meg letolom aztán meglatjuk a 20-át megveszem-e
-
p0ty
aktív tag
nálam van a baj hogy sokszor speed up lagg van a játékban WL-ben? eddigi WL-ek alatt nem érzékeltem ilyet de tegnap és ma is nagyon sokszor történt meg
-
Sasa22
tag
-
KaksziLajos
senior tag
válasz
Szigma70
üzenetére
Sokszor végig jatszotta a meccseket, amióta van TOTS Zapata, azóta cserélem csak a 6o-70. perc között, de egyébként végig is bírja. Úgy is bírja végig, hogy a taktika miatt nálam get in behind és come back on defence is van rajta. Ezek nélkül meg pláne jobban bírja. Ezekkel az instrukciókkal egyáltalán nem érezni az M/M-et sem.

-
v-man
őstag
Lol, szünetben vezetek 4-0-ra egy sima gold csapat ellen (ráadásul májusi reg), erre írja hogy pu$$y vagyok csak team press és park the bus
A végén írtam neki három busz ikont és egy cumizós baba fejet, remélem ezért nem kapok büntit 😁
És még a második félidőt meg is nyerte ellenem 😁Sasa22 a mostani tots dús mezőnyben már ott se nagyon... 😁
-
Sasa22
tag
Moments Kluivert megàllja a helyèt màs pozicióban is vagy csak kimondottan csatàrnak hasznàlható?
-
Szigma70
addikt
válasz
KaksziLajos
üzenetére
Az a veterán olasz bírja staminával? WR nem zavaró?
-
thebigK
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Nalam is 21/16 most, legalabb 1 win meg kelllene este, de a kozeljovoben elfogyasztando roze mennyisege ezt erosen kerdojelesse teszi

-
Kristof_94
nagyúr
Közben 17 győzelem elérve, van még 7 meccs. Majd látom megyek-e tovább, de ha igen, akkor is csak nyugiban.

-
KaksziLajos
senior tag
válasz
Csokipuding8
üzenetére
Gondolom Allanra gondolsz. Hát jól megugrott az ára, én még 333 ezerért vettem, most meg 500 ezer fölött jár bőven, de volt 600 ezer is pénteken. Nagyon jó lap, egyedüli gyengepontja a fejesek, de még az is az átlag fölött van a méretéhez képest...
Nálam idén az összes lapja volt az SBC-set leszámítva. Szóval kissé elfogult is vagyok. 600 ezret megér annak tükrében, hogy azon a poszton szerintem csak Gullit, TOTS Goretzka és Naingollan szintjén lehet emlegetni. Amolyan "játszó", "támadó CDM".
Viszont ugye a veszélye megvan, hogy 1 hét múlva beesik az ára, de 3-400 ezernél nem lesz mostanában olcsóbb szerintem.
Gyerekek, ez a Kvájjárella is állat, a szabadrúgásnál minden 99-es.
Ki is használom, mint ló a lónak: [link]A Zapata gyerek meg csereként vágja a gólokat, kicsit suta, de a kapu előtt ha találkozik a labdával az instant gól, mindegy honnan.
Összességében ez a Seria A TOTS elég ütős lett.
-
v-man
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Nem, mindig 2 ST és CAM, egycsatáros játék nem feküdt amikor próbáltam, de lehet itt az ubiszezonban teszek vele ismét egy próbát.
-
v-man
őstag
válasz
Digestive
üzenetére
Ő tényleg annyira kiemelkedő, hogy a 99 CR 95 Pelé 93 Ben Yedder támadó triót is érdemes lenne miatta átgondolni? Jelenleg Pelé a CAM és az egyetlen eladható közülük. Próbáltam úgy is, hogy Pelé ST és akkor Yedder helyett 95 Gómez van a csatárok mögött, de ez a Yedder is baromi jó lap.
-
Csokipuding8
tag
válasz
KaksziLajos
üzenetére
Vártam h beszakad az ára és nem is néztem máig, mert jól ment a csapat, gondoltam nem piszkálom csak játszok. De lassan a duplája mint amikor kijött... wtf?? Ennyire jó? Még mindig megéri?
-
-
freddyadu
senior tag
válasz
Szigma70
üzenetére
Sajnos döntened kell, hogy Son, Gomez és Pelé közül melyik 3.
Eusébio nálam is sokkal jobb 4-4-2 STben, nem kérdés, hogy ott csak CR, Ronaldo és Eusébio jöhet szóba...
Próbáltam Sont és Gomezt is, nagyon brutál mindkettő!
Pelé nekem draftban annyira nem jött be, pedig próbáltam rá játszani, hogy teszteljem, de nem az én világom valamiért... -
Szigma70
addikt
válasz
Digestive
üzenetére
Köszi
Igen, 442 , 41212 egyértelmű, így is játszom, csak a 4231 volt kérdés. RCAM SON nálam, de Eusebio helye is az lenne érzésre, csak nálam az a pozi a legmeddőbb valamiért, így nem biztos, hogy egy 2 millás játékost kellene ott üdültetni

@s0p0q0r
Ha lecserélem Sont, akkor vagy Pelére, vagy TOTY KDB-re. Pelére már meg is van a lóvé, csak így elveszítenék egy 5-ös WF-ot, és nem tudom, hogy a baby jobb e , mint Son. No meg 88 stamina elég lenne e, mert a porugál is fárad 93 ellenére.
-
KaksziLajos
senior tag
válasz
Szigma70
üzenetére
Gomez nagyon ajánlott, ez az extrém dribbling és hozzá a mélynövés halálos kombó (+4/4 ) a késéses játékmenet esetén is.
Sokszor dönt ezzel el meccseket, a stamina meg...99...
Nálam 68m/20g/23 gólpassz, LM pozícióból...Jah, legalább 10 gól fejes....
[link]
[link]Ez pedig TOTS Allan. Nincsenek szavak, mennyire jó lap, tökéletes cdm, ehhez perfect def és phy statok, cam statokkal megspékelve...
Ezért imádom, csel, csel, csel, gól.
[link] -
Szigma70
addikt
Ennyire nem volt tavaly ilyen kék OP ság.
Eisebiot hol játszatjátok? Jobb Cam, középső Cam?
St az CR
4231 -
Digestive
veterán
válasz
Szigma70
üzenetére
És tényleg bammeg. Olyan csapatok jöttek ma szembe, h full TOTS, de a legócskább. Képről fel se ismertem h kik azok! Valszeg Eusebiom és Pelém árából 15x kijött volna az egész gyászos csapata, de ez a diferencia a pályán nem jelentkezett! Csak az a lényeg, h kéke legyen... ezt pont így gondolta a gazdája is... és működött.

-
Kristof_94
nagyúr
Nekem jelenleg 15 győzelem van és maradt még 9 meccs, ha jól rémlik. A 17-re rámegyek, de szerintem a gold 1 már nem fog érdekelni. Engem is rendesen szívatott...
-
MdewC
nagyúr
válasz
Nagy961127
üzenetére
Abból a coinból amiből kiraknád, vegyél inkább tots lapokat.
Hidd el, sokkal jobban jársz.

3 tots együtt (csak összejön) 100x jobb mint egy fos ikon Moore vagy Kluivert, stb...

-
MdewC
nagyúr
válasz
thebigK
üzenetére

Nincs mit élvezni rajta, a legalja tots is felnyalatja vele a padlót.
Ilyen belassulásokat mint ma, ilyen csalásokat mint ma még nem éltem.
Én voltam ma a csipszar a bölcsiben, akit felrugdostak a nyolcadikosok...
Nem rageltem, összetörtem.
Szigma: hawkot tegyél Eusebiora, bár jobb eredmények se így, se úgy nem lesznek.

*együt 1 gy... lol ez is
-
MdewC
nagyúr
Elit 3-ak, gold 1-el, easy gold 2-k után életem csalásaival, belassulásaival, lemákolásaival az idei leggyengébb eredeménye lett gold 3-mal.
Ilyen szánalmat még soha nem éreztem fifa iránt.
Aki meg betol erre a kommentre vmi szarkazmust, vagy vmi nagy okosságot, az b@...a meg, előre mondom.
Ha láttátok volna mik voltak, akkor velem eggyütt hánytatok volna, most pedig elmennénk itthonról inni vagy bármi... De ez... erre már nincs jelzőm, kifogytam, vége!
Nincs súlya a szavaiknak.
Korcs egy cucc ez.
Abba kell hagyni vhogy, nincs mese.
-
Szigma70
addikt
válasz
Digestive
üzenetére
Nem mondtam, hogy rossz, csak, hogy amit ellő, az gyengének tűnik a többiekhez képest. Jahh, és a 93 stamina ellenére jobban fárad mint Vieira a középpályán.
Ezt még nem értem, meg a helye sincs meg. Próbálgatom.
Aki viszont qva jó, az Gomez. Olyan driblingje van, hogy bárhol átmegy labdával. -
Nagy961127
csendes tag
Sziasztok a prime icon Moore mennyire éri meg, illetve prime icon Kluivert vagy Hernandez? Előre is köszi.
-
Szigma70
addikt
Főni, vagy más
Eusebiora mit tettetek? Most marksman, jó, de olyan gyengének tűnnek a lövései, pedig 99 re jön ki.
Bezzeg Gomez lövéseit nem is látni, olyan gyorsak. -
thebigK
addikt
18/14, ilyen menetelésem rég volt. Húzós volt, az tuti, főleg az utolsó meccs. Mára ennyi, holnap necces, hogy lesz-e időm befejezni, de jólenne nyerni minimum 3 meccset és elmozdulni a hetek óta tartó gold3 fosból

-
Szigma70
addikt
2 nap alatt 6 db 100k s, 8db 50K s Rare players pakk, meg vagy 20db más pakk, rare mega meg players pakkok.
Eredmény
A legjobb egy CourtoisVicc
-
Kristof_94
nagyúr
Ezt mindenképpen nézzétek meg! Bocsi a minőségért, hetek óta nem jó a plays tv...
Nem volt szándékos, csak valakire rá akartam ívelni.
-
Szigma70
addikt
Srácok
Jobban jöttem ki anyagilag, mint vártam, ezért:
Most ez a csapat IG
A kérdés, hogy 200K hiányzik, de összeberhelem ha kell, ahhoz, hogy Son-t lecseréljem baby Pelére
A kérdés, hogy kell e, vagy érdemes e?
Vagy inkább csináljam meg moments Blanc-ot?
@Digestive
Nem meglepő, nekem semmiből nem jön semmi

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - Konfiguráció G5905 / RX580 / H510 / 16GB 2666Mhz / 1TB SSD / 500W
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- iPhone 13 mini 128GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Most a padot koptatja, bele raknàm valami èrtelmesebb ikonba!
Ki is használom, mint ló a lónak: