- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Mobil flották
- Yettel topik
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- iPhone topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
-
Mobilarena
FIFA 19 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
thebigK
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
85 es 89 marad, 89be van eddig 3db 90 feletti jatekosom, plusz a 2 pick is odamegy, a 85be viszont egy db sincs egy 83as tots jatekoson kivul
-
thebigK
addikt
Itt 11bol 8 sbc kesz Vieiranal. Ha holnap nyitnek legalabb egy 100k-t ero jatekost akkor kesz lesz, anelkul kizart sajnos. Pedig nagyon kivancsi vagyok ra
-
Readonly2
tag
Elkészült az Eusebio sbc végre
Milyen chemlap ajánlott rá? -
A guru
addikt
válasz
KaksziLajos
üzenetére
Én csak rosszat hallottam arról a lapról, olcsóbban ott van IF Neymar, azonos árban meg BD Mbappé, bármelyik jobb nála az fix.
Sőt TOTS Dembelét is tudom ajánlani, nekem bejön.
-
KaksziLajos
senior tag
válasz
akooos
üzenetére
Érdekes ezt olvasni. De akkor mi az oka annak, hogy így tartja az árát? Csak azok a lapok szokták, amik tényleg jók. Amúgy nekem Richarlison egyik lapja sem jött be, használhatatlan volt mindegyik.
Lehet teszek egy próbát Vinivel, és ha kell benyelek 50k adót. 
Csak azért kérdeztem itt is, mert annak ellenére, hogy elég jól tartja az árát, mégsem látom szinte egy csapatban sem.

-
gabesz82
őstag
Ezt a moments Casemiro-t próbálta valaki? Tots Allan helyett jó lehet vagy nagyon lomha?
-
akooos
veterán
válasz
KaksziLajos
üzenetére
Szerintem borzasztó az a kártya. Minden draftomban kipróbáltam ahol felajánlotta. Jó, nincs sok meccsem vele, kb 40 de egy használhatatlan trágya volt nálam. Akar szélső akár csatár pozícióban játszattam, semmit nem ért. Sokat téveszt, gyenge a fizikuma. Egy 86-os Richarlison ezerszer jobb lap nála.
-
szabyka95
őstag
válasz
KaksziLajos
üzenetére
Szerintem nif neymar is hozza a szintjet
-
KaksziLajos
senior tag
Emberek ez a Vinicius Junior Future kártya nagyon jól tartja az árát, gondolom akkor jó kártya lehet. Lehet tennék egy próbát vele, furdal a kíváncsiság.
Van valakinek tapasztalata vele?
-
arpo04
őstag
Kosz, ranezek. Igy picit csalodas es lehet ez a baj.
-
arpo04
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Benne se fogsz csalodni, Goretzkaval jol kiegeszitik egymast.
Mas: aki hasznalja Da Costat nala is gyakran felmegy? Cancelora panaszkodott mindenki o viszont ritkabban lepett fel. Milyen chemet raktatok ra, mert enginel nem az igazi
Meghivott: legalabb nem kell a meccs utan a stadion takaritassal foglalkozni.
-
Meghivott
addikt
60. online meccsem idegenben zsinórban. Az ea tehetetlen továbbra is.
-
elod22
senior tag
válasz
Yodamest
üzenetére
Én is megcsináltam Jonast, csábító volt az a 5* WF, szinte ingyen kijött, gondoltam jó lesz, de nagyon nem érzem eddig. Én is CAM vagy ST poszton használom, először kapott egy engine-t, de lassúnak éreztem és a lövése is gyenge volt. Most hunter van rajta, de így is elég lassú, és a lövései se valami jók. Te milyen chem lappal használod?
Egyelőre akiket kipróbáltam a brazilok közül és elég csalódás, az TOTS Telles és Fernandinho. Mindkettő elég halvány volt, nem hozzák a kártyára írt számokat. Remélem Alex Sandro nem lesz túl drága és akkor Tellesnek lesz alternatívája.
Pont emiatt féltem kirakni Firminot is, bár lehet vele jobban jártam volna. -
arpo04
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ne gondolkodj rajta, foleg ennyiert. Bundes totes kezdete ota o az egyik szelsom. szabyka jol mondta, jobbnak erzem mint Da Costat. Igaz vele meg csak 5 meccsem van igy nem mervado az osszehasonlitas. Talan a chem amin valtoztatnom kell. Engi volt rajta es azzal hasznalom meg... Otw Cancelo utan picit csalodas.
-
MdewC
nagyúr
válasz
szabyka95
üzenetére
Szvsz ha Gullit, akkor ott van toty KDB és el lehet adni. Best kártya szvsz KDB, mert jó CDM, CM, CAM, RM poszton, mindenhol maxon teljesített nálunk. Gyors, 99 lövés, passz, védekezni meg tud shadow. Összeköti a 3 CM alakzatot a 4 támadós alazatokkal.
Jó Gullit, már ő van nálunk, de KDB miatt nem kötelező az sbc-t kirakni.
-
Kristof_94
nagyúr
Erre a Halstenbergre én is kíváncsi lennék. Schulz alacsony, őt azért nem vettem számításba.
-
MdewC
nagyúr
válasz
szabyka95
üzenetére
Ahogy gondolod, ha nincs Ramos, nem indokolt Alba.
Pelé? Szuper nagyon.

De senkit nem buzdítok már ilyen drága lapokra, mikor a tots-ok tized annyiért hozzák a majdnem ugyan azt.
Akiket 100% érdemes kirakni azért: Eusebio, Pelé, Vieira, Maldini
Velük nem lehet hibázni.
-
szabyka95
őstag
Yodamest
en cb-kent hasznalom, 100k-ert top. nem hinnem hogy lassabb, shadowwal, da costa lassunak erzodott.
MdewC
eladtam balet (50 k profit 1 1.3 millas jatekoson
), igy nem rakom ki ramost, igy albat se veszem meg (halstenberg untradable + linket ad goretzkanak), de masik oldalon 89 es florenzi van, o 172 cm, es eleg jo, meg vagyok elegedve vele
most van 2 milla, s egy tots witsel. hianyzik egy cb vagy lb. valoszinuleg jon schulz 7 chemen hetvegere, es kirakok egy ikon sbct.
pele vagy gullit.98 as pele milyen?
-
Yodamest
veterán
-
Yodamest
veterán
válasz
etaclan1984
üzenetére
hát ezért van nekem 2 csapatom
egyikben nálam is Telles van a bal oldalon egyelőre Felipe CB-vel, fölöttük meg Marega, flashback Jonas, Bruno Fernandes, a jobb oldal pedig full serieA, 89 Florenzivel, CR-el, Bentacourral, meg majd TOTS Milinkoviccalflashback Jonast nemtudom valaki megcsinálta-e még rajtam kívül, ő is jó lap lett, főleg hogy valami 120K-ba volt kb. középső CAM-nak használom, penge.
-
Lori82
senior tag
PC-n már olyan kevés a BL ritka lap,hogy kiraktam BL Witselt a piacra max áron 45 000 és 5 perc alatt elvitték

-
Yodamest
veterán
válasz
etaclan1984
üzenetére
sima német védősor elég, Halstenberg, Da Costa szélsőkkel és kész. Sőt egyébként Da Costa, Halstenberg, Pavard, CB-ként is baromi jó 7-es chemmel, fullosak a statjaik, alig számít valamit a 7 chem itt már.
MdewC Halstenberg nagyon jó LB és ő is 187 magas.
-
MdewC
nagyúr
válasz
etaclan1984
üzenetére
Da Costa amúgy szintén nagyon fullos, sajna kevés az ilyen benga állat a másik oldalon.

-
MdewC
nagyúr
válasz
szabyka95
üzenetére
Én is, LW-ben.
De te érzed, csak cáfoltam amit mondasz, hogy nincs jó szélső védő Ramosnak, pedig van.

Puding próbája az evés, addig nincs miről beszélni, ameddig nem tesztelted.
etaclan1984: higgyétek el, én voltam a legszkeptikusabb Albaval szemben, de kipróbáltuk és fullos.
-
MdewC
nagyúr
válasz
szabyka95
üzenetére
Hát, pedig sokkal jobb mint Marcelo és Telles. Teszteltem és simán befér hozzánk.
Magassága ellenére szinte mindent kifejel, nem mondom, hogy 10/10-et, de 10/8-at igen.
CR-el meg csak akkor kell ugrania, ha valaki RW-be teszi Ronit, de olyan hülye nincs 1-sem a játékban. Szóval ettől ne foss, messze a legjobb LB akivel eddig toltuk.
(én is ugyan ez miatt ódzkodtam tőle mint te, de kipróbáltuk és rám cáfolt, mondjuk Ramost nem csinálnám meg SBC-ben miatta, inkább a toty-t vedd meg.)

-
Yodamest
veterán
válasz
szabyka95
üzenetére
én biztos meg nem csinálnám ha csak nem vagy laliga fanatikus, most fog jönni a serieA tots ahol talicskaszámra jönnek majd a nála jobb CB-k. Skriniar, Romagnoli, Chiellini, Koulibaly, Izzo, stb nagyon sok jó védő lesz benne.
Zapata is valószínű kap lapot, és akkor őt be is teszem Ronaldo mellé, már a 88-as lapja sem rossz, de ha erre még ráteszlek egy lapáttal és mondjuk a stamina is lesz 80+-os, akkor megvannak a támadóim szempemberig.
-
szabyka95
őstag
Ez a ramos sbc mennyire lehet jo? Egy nagy baj h nincs jo szelso vedo akivel linkleni lehetne
-
thebigK
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Rohogsz de mivel kerestem a megfelelo cmet napok ota, es addig freddel jatszottam, mellette olyan sztarok, mint dalbert, casillas vannak a csapatban es semmi panasz rajuk, veluk ingazok div 1 es 2 kozt

-
thebigK
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Gyaaa nekem se lesz meg, minimum 100k hianyozni fog, amit jovo hetig necces lesz megszerezni pedig mar az aranyezustbronz lapokat is majdnem kiarultam. Sebaj, majd Fred lesz a cdm hetvegen

-
A guru
addikt
válasz
üzenetére
Jólvan. Látok amit látok, engem nem kell meggyőzni semmiről.
A linkelt videó pedig teljesen más lövés fajta, mint amiről eredetileg szó volt, de ebben a témában nem írok már többet, mert semmi értelme. Nekem is van egy álláspontom, neked is, leírtuk, elolvastuk. Pont. -
törölt tag
válasz
A guru
üzenetére
Bocs, de ezt muszáj újra felhoznom, mert pontosan erről beszéltem a múltkor.
"Konkrétan 5 perccel azelőtt beszéltük MdewC kollégaval, hogy butultak a kapás lövések, mielőtt megláttam ezt a tweetet." (arra az írásomra reagálva, hogy "megint öten ötfélét tapasztalnak")
Az akkori tweet-ben Nep, meg Gorilla is annyit írt, hogy érzésük szerint változtattak a kapáslövéseken, nem olyanok, mint eddig. Azt nem mondták hogy szerintük milyen irányba történt a változás.
Na most Nepenthez mai tweet-jéből kiderült, hogy szerinte pont hogy túl lettek húzva: [link]
Ezt mondtam, egymásnak teljesen ellentmondó tapasztalatok, de a nekik érkezett válaszokban is írtak mindenfélét.
Kijön bármilyen visual patch és egyből arra kezdenek gyanakodni az emberek, hogy azért éreznek most valamit, mert titokban változtattak a lövéseken is, stb, holott millió más oka is lehet.Miközben amikor valóban gameplay patch jön, akkor maximum arról szoktak különböző vélemények lenni, hogy milyen mértékben változtattak valamit, nem azon hogy milyen irányba.
És itt még arra sem lehet fogni, hogy a játéktudás miatt nem érzi úgy valaki, mert Nep szerintem nem lehet sokkal jobb vagy rosszabb játékos, mint az itteni nagyok.
Na ezért nem tudok én hinni ebben és ezért érzem gyenge érvnek azt, hogy "hadd tudjam már jobban, mert div1-ben vagyok" (nem rád értve, csak sokszor ez szokott itt lenni az ultimate válasz mindenre). -
-
Bohus84
tag
Noob kérdés de megkérdem: mi alapján sorsol ellenfelet wl-ben?
-
MdewC
nagyúr
válasz
davids88
üzenetére
Sztem az alapján válassz játékost, hogy milyen posztra veszed (milyen alakzatban) és utána mit csinálsz vele.
Például Salah bal lábas, ha lecseréled egy jobb lábas Aubára az nem fog zavarni? Lőni fogsz vele, agy inkább passzolgatni? Azért ezeket nem árt végig gondolni mielőtt lecserél egy lapot az ember...
Son legalább 5 wf, ott kevesebb ilyen gond lehet, Mahrez meg legalább ugyan úgy bal lábas mint Salah, de közel sem olyan gyors, szóval nem biztos, hogy elsőre érezni fogod az egyiptomi után.
Először gondold végig mire van szükséged váltás előtt...
-
-
davids88
csendes tag
Gold Salah-t szeretném lecserélni a PL-es csapatomban kit ajánlanátok a helyére ?
Baby Best az egyik jelöltem a másik FUT Birthday Aubameyang vagy mást is meghallgatok természetesen. -
akooos
veterán
válasz
RootRulez
üzenetére
5000 alatt, special lap, porto, benfica és galatasaray. Az olyanokról lemaradtam, akik discard áron rakták ki, 900 meg 1500 környékén, de a 4900-as lapokat simán el lehetett hozni
v-man: nem és egyre kevésbé hiányzik
lehet, hogy a fifa 20-at ki is hagyom majd, jelenleg élvezem, hogy nem "kell" játszanom
-
-
v-man
őstag
válasz
arpo04
üzenetére
Egyelőre nekem is bent van mindkettő, plusz sbc Ramos.
A német eddig jó, kb 20 meccsen van túl, egyik meccsen 2 gólt kapott szinte az alapvonalról vmi rare gold szelsoktol, az eléggé bosszantó volt, de egyelőre több komoly hibát nem mutatott, fogott büntetőt, bravúrokat is hozogat.
Pique nagyon darabos (pedig Dessailly volt előtte, ő se egy túl mozgékony), de még tesztelem. -
RootRulez
félisten
Vannak egyébként olyan sima kártyák, akiken mindig lehet keresni. Tehát ha megcsípem minimál áron, tuti elviszik pár ezerért is buynow-ban. Vagy ez mindig az aktuális SBC-ktől függene?
Sickboy25 Aki betárazott belőlük, mikor normál áron voltak, most megszedhette magát.

-
arpo04
őstag
Ter Stegen tots lapjat probalta mar valaki? Jott egy eladhato es tegnap a garantaltbol Pique. A spanyolt viszont nem igazan erzem jonak foleg a balance miatt, bar meg nem probaltam. (43) Jobb szelen Bonu es Cancelot hasznalom, Da Costa jonne, ha a ket spanyol ligast beepitem.
-
Sickboy25
addikt
a legnehezebb fifa 19-es küldetést sikerült befejeznem... Vegyél 2 db UCL rare játékost... Egy borzalom volt...
Már az idegösszeroppanás küszöbén voltam. Tegnap délután jött egy, majd éjfélig semmi, pedig boxon is próbáltam, mire rámentem már megelőztek... Erre reggel 5:30-kor leütöm a másodikat nagy öröm, kirakom a hiányzó sbc-t erre látom, hogy non-rare
(szerencsém volt, mert 10K-ért el is ment 5 percen belül). Már mondom elengedem ezt és akkor kutyasétáltatás közben az erdőben megcsíptem a 2. kisköcsögöt! 
Ez egy kemény falat volt... -
thebigK
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Valamelyik Reus?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
En kipucolom teljesen a klubot es Vieira lesz, ha nem is lesz meg erre a wl-re, a kovetkezore tuti, kis makkal es magas ratingu pickekkel eselyes -
Kristof_94
nagyúr
válasz
Kristof_94
üzenetére
Amúgy Maldini miatt lenne a csere, mert igencsak szűkös rá a keret. Laporte ára talán kifutja az ikont, de onnantól kezdve egy tucat inform kell.
-
Kristof_94
nagyúr
Közben új terveim vannak a csapat maradék részére. Telles, Allan, Silva megy, a helyükre Witsel, Halstenberg illetve egy Cam, aki még képlékeny. Aki beleférne az HL Rash, 90-es Mbappe, Tots Brandt, Kruse.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Crypto Trade
- Gyúrósok ide!
- LEGO klub
- Linux kezdőknek
- Házi erősítő építése
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung kuponkunyeráló
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- 244 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Lenovo IdeaPad Slim 3 Ryzen 7 8840HS 15" FHD+ 16GB 1000GB Teljeskörű garancia
- 218 - Lenovo ThinkBook 16p (G5 IRX) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4060
- Kingston FURY Beast RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz KF560C40BBAK2-64
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Milyen chemlap ajánlott rá?

Lehet teszek egy próbát Vinivel, és ha kell benyelek 50k adót. 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
), igy nem rakom ki ramost, igy albat se veszem meg (halstenberg untradable + linket ad goretzkanak), de masik oldalon 89 es florenzi van, o 172 cm, es eleg jo, meg vagyok elegedve vele