Új hozzászólás Aktív témák

• Szigma70

addikt

válasz Madn!ght #31455 üzenetére

& MdewC

Köszi mindenkinek aki foglalkozott vele-m :R
    közben nézegettem én is a vidiket, de ez nem teljesen az, ezt ismerem. Bár lehet, hogy CR-nél így adja.
    De az is lehet, hogy ezt a game teszi hozzá néha egy-egy OP, vagy spec játékosnál.

Jó, finom, hasznos dolgok ezek, érdemes foglalkozni ezekkel, bár a hétvégi játékmenetnél még egy sima passz átvétele is 2 másodperc volt, nem hogy egy ilyet megcsinálni direkt. :D

Tényleg, nálatok is megvan az, hogy van, mikor csak úgy folyik a labda, simán mennek a passzok, átvétel után folytatólagosan megy tovább a player, folyik a játék, és vannak meccsek, napok, mikor mindenki körülményes, várja a passzt, majd mikor elcsorog hozzá a labda, még ha mozgásban is van, tesz egy felesleges, nem kívánt mozdulatot a játékos. Vagy átteszi a másikl ábára, vagy lekezeli, vagy maga mögé húzza, és csak utána indul tovább. Ezzel ütemet veszít az egész támadás, és időt hagy arra, hogy valaki odaérjen, bele blokkoljon, szereljen, vagy megelőzzön.

Más

Az utóbbi alig 3 hétben vett játékosaimon kb. 1 millát buktam eddig. Nem vagyok a játékban gazdag, de játszani akarok a kiszemeltekkel, nem várni, így kb. leszarom az áresést. Ha akkor, mikor megvettem, megvolt rá a keret, akkor megvettem. Nyilván, mert kellett, vagy mert szerettem volna. Ha majd valaki mást akarok, akkor arra is megteremtem, vagy belenyugszok, hogy nem lesz meg. Nem fogok a cressekre apellálni, meg várni állandóan. Ha van coin akkor van, ha nincs épp, akkor majd lesz.
    Én inkább Ikonokban gondolkodok, nem a TOTS lapokban. Persze, ha jön valaki, akkor OK.

Tavaly TOTS-kor lett egy Degeám, egy Ramos, Walker, KDB. idén ezek úgy sem kapnak, így lesz ami lesz.

Új hozzászólás Aktív témák