Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Nazara

őstag

válasz argentin27 #7812 üzenetére

Én úgy gondolom, hogy az EA a hatalmas forgalmú üzleteket figyeli a marketen, nem az alkalmankénti 1-2 milliós tételeket. Tehát ha látják, hogy egy acc-ról hatalmas méretben áramlik kifelé a zseton, azt bannolják, ahová pedig érkezett, azokat ugye figyelmeztetik/resetelik/bannolják szinttől függően. Tehát lehetséges, hogy egy 5 milkás tételre nem ugranak rá. (Gondolj csak bele, egy Messi vagy Ronaldo 7 millió alatt nincsen!

De tényleg az a legegyszerűbb, ha megpróbálod megvenni, és az új accodra átmenteni a coint. Ebben az esetben az a legrosszabb szcenárió, hogy az új felhasználód kap egy figyelmeztést, tehát tudod, hogy nem vehetsz többet, de szerintem erre sem kerülne sor.

(#7813) Francesco003 : Semmi sem tiltja, hogy még egyszer megvegye a játékot, és párhuzamosan két felhasználóként használja egy IP-ről a gamet. Pl. egy testvérpár, akik egymásnak "segitenek". Nyilván a segitség maga már nem szabályos, de ahogy fentebb is irtam, max. egy első figyelmeztetést kaphat az új accra.

Új hozzászólás Aktív témák