Új hozzászólás Aktív témák

• bucketb0b
    őstag

Hát had osszam meg veletek pár meccsemet.
    1. Gyereknek 1 épkézláb játékosa van Ibra. Az összes labdával őt keresi és ha 30 méteren belül ér lő. Gratulálok. Az már teljesítmény, de a kapcsolat megszakadt a játékkal valahogy.
    2. 75+ védelem majd mikor a 2-t lövöm neki 60as csatárral a játék "véletlenül" megszakadt :D De nyertem szóval nem "nyert" vele semmit.
    3. Hentes játékmód, 3 emberem sérült le meccs közben a bíró nem adott még 1 sárgát sem. Nem szeretem a hentes játékosokat és nem azért, mert az a nagy cselgép vagyok, de azt nehezen viselem, hogy hátulról becsúszik és megy tovább előnyszabállyal a játék. :C
    4, Még 1 hentes, itt legalább jött a megérdemelt piros majd még sikerült 2 potyát is kapnia. Halmozta az élvezeteket. De mikor már minden veszve volt kapott 1 tizenegyest és legalább azt is kihagyta, hogy totál legyen az agyfasz :D

Úgy látom engem szeret a gép :D
    Egyébként ha akadozik a kép és alul tölt szinte folyamatosan a jel akkor az itt a lag ugye, a ping miatt szar?
    Teszem hozzá ezt csak a másik oldalról tudom elképzelni, hogy valami nem kóser, mert megbízható netem van és másnál sosem laggolok, de van 1-2 francia nevű játékos vagy ilyen szláv szerű azoknál ez gyakoribb.

Új hozzászólás Aktív témák