Új hozzászólás Aktív témák

• argentin27
    senior tag

Én úgy látom ezt a coin vásárlás témát hogy ezek az autobuyer-ek teljesen megölik a kereskedés lehetőségét PC-n!

PL: Vegyünk alapul engem, én 2 nap dolgozom (14 óra), 2 szabad. Így a két szabadnapon amennyi időt fifára tudok fordítani azt pont nem azzal akarom tölteni hogy az autobuyer által uralt piacon órákon át keresgessek játékosokat, licitálgassak, mindössze pár száz vagy szerencsével pár ezer coin-ért!

Inkább játékkal töltöm azt az időt
    Csak megkérdezem hogy akkor én hivatalosan meg kéne maradjak az ilyen 1-2k játékosoknál, mert többre nem futná az időmből, ha inkább játszok és nem kereskedek???

Az elején én is kereskedtem amíg lehetett, az első két csapatom abból volt, mindössze 300k volt az összértékük!

Nem tudom hogy Konzolon mennyire uralják a piacot buyerek vagy hogy ott vannak e egyáltalán???

A lényeg hogy mi PC-sek így is úgy is szopunk, mert konzolon más a piac és még egyéb funkciók is működnek, amik PC-n nem. :)

Ja és na már plusz pénzt áldokok a fifaára akkor inkább a coinsellereknek adom mint a ...EA-nek pointra, aki arra nem képes hogy javítsa a hibákat meg stb... sorolhatnám....
    Bőven elég volt nekik a 12k amibe került a játék!

Új hozzászólás Aktív témák