- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
A notimban 2 vinyó van és állandóra (automatice) csatolódik a 2. is.
Én is a disk nevű progival csatoltattam fel még évekkel ezelőtt"Automatikus csatolási beállítások": KI (így tudok egyáltalán módosítani bármit is)
"Csatolás indításkor": Ki kell kapcsolni.Ezeket ha bekapcsolod nem jó? Én úgy emlékszem nálam csak ennyi lett állítva, meg a csatolás helye. Mondjuk én a /home alá csatolom az a vinyót...
Jah, most értelmezem mit szeretnél... Csak olvashatóra. Akó nem szóltam
-
kovaax
őstag
Na, lehet nem érdekes ez a kérdés.
A "Lemezek" című alkalmazással rámegyek a megfelelő lemez megfelelő particiójára, a kis fogaskerekeken klikkolok, "Csatolási beállítások szerkesztése..." menüpont, és már majdnem ott is vagyunk.
"Automatikus csatolási beállítások": KI (így tudok egyáltalán módosítani bármit is)
"Csatolás indításkor": Ki kell kapcsolni.
"Megjelenítés a felhasználói felületen": Be, erre megjelenik középen az fstab opcióknál a x-gvfs-show, meg a fájlkezelőben megjelenik a fájlrendszer.
"További hitelesítés megkövetelése csatoláskor": Na, ezzel van szopóka. Tök mindegy, hogy bekapcsolom (x-udisks-auth opciót rak az fstab-ba), vagy sem, ha a fájlkezelőben klikkelek, mindig kér root jelszót.
"Megjelenő név": "Wheezy/home", ez lesz a fájlkezelőben a fájlrendszer neve.
Az fstab opciókhoz beírtam még, hogy ro, ezt veszi is, csak olvashatónak mountol, de az user-t lekakilja magasról, továbbra is kell root jelszó a fájlkezelőben... No mindegy, ennyivel is előrébb vagyok legalább. -
csendes
addikt
Jogos az észrevétel. Itt mindenki yum-ot használ meg korábbi verzióról frissít. Úgy látszik a hivatkozás alapján [link], hogy változtak az alapból telepített grafikus csomagkezelők. Alapból a gnome-software van feltéve (nem
csomagkezelő, hanem alkalmazástelepítő). Hát, mit mondjak, elég idegesítő
. De, ha valaki mégis ragaszkodik a régi dolgokhoz, akkor természetesen telepíthető a megszokott csomagkezelő, illetve a frissítő grafikus felület:
yum install gnome-packagekit-installer
yum install gnome-packagekit-updater
Vagy a yumex, ha valaki azt szereti. -
tényleg nincs?
hála az égnek.
mindig zavart, hogy legalább három külön helyen kell elmagyaráznom neki, hogy "haggyá má' békén, ne ugrájjá elő"a terminálos yum -y update bőven tökéletes frissítéskezelő, jobb nem is kell
(#4110) csendes ezt nekem is csinálta, de nem is figyeltem igazán oda, de ez megmagyarázza, hogy miért nem megy most a TeamViewer
-
csendes
addikt
Ez valószínűleg kernel bug, próbáld meg valamelyik korábbi kernellel. Még az is okozhatja, ha egy hubba több USB eszköz van bedugva és nem tud az alaplap elegendő teljesítményt leadni. Az alaplap, illetve az USB eszköz hibáját kizártad, de ilyenkor néha segíthet a gép teljes áramtalanítása néhány percre.
-
csendes
addikt
Régebben Fedora 18-nál párszor nekem is kiírta, hogy más is be van jelentkezve. Ha másik tty-ről is be vagyok jelentkezve, akkor ez jogos. Mostanában már nem fordult elő, leszedtem a cinnamon-t, csak gnome-shell és mate maradt. Mate alatt a startup-nál kilőttem a gnome-es dolgokat. Azóta nem fordult elő. Nálad van telepítve másik asztali környezet xfce-n kívül?
-
rokefeller
senior tag
Mi hibázik? Elvileg a core funkcionalitás független kellene legyen a DE-től, a yumex-nél pláne. Maga a telepítés problémás, vagy az autentikáció gáz? Nekem Gnome alatt semmi problémám nincs a beépített telepítővel, a yumexről viszont leszoktam, ahelyett konzolos yum van.
Egyébként javaslom kipróbálni a dnf-et, a yum következő verziója, új depsolver van benne, ugyanúgy megy mint a yumex, kicsit kevesebbet tud jelenleg, viszon nagyon gyors a dependency resolution. Párhuzamosan simán telepíthető.
-
Hasonló nálam is a gond. Betettek egy új kernelt de a hozzá tartozó nv driver elfelejtették, ki érti ezt?
Persze a kernel frissült magától de a driver nem tudta utol érni az X meg nem indul. Mesa driver-el is elvagyok de azért mégis...Csomag: kmod-nvidia-173xx-3.7.3-101.fc17.x86_64-173.14.36-1.fc17.1.x86_64 (rpmfusion-nonfree-updates)
Megkövetel: nvidia-173xx-kmod-common >= 173.14.36
Elérhető: xorg-x11-drv-nvidia-173xx-173.14.35-2.fc17.x86_64 (rpmfusion-nonfree-updates)
nvidia-173xx-kmod-common = 173.14.35 -
Vladi
nagyúr
Vedd fel a tárolót, az majd lekezeli a függőségeket. De ha mindenképpen külön akarod feltenni, akkor először a kmod csomagot. Utána a drivert. Vagy csinálj neki lokál repót. De figyelj oda, hogy a kmod csomag verziószáma megegyezzen a kernelével, de ez ma már nem biztos, vagy teszel fel akmodot.
Vili?
-
Vladi
nagyúr
geforce 4? Szerintem nem is lesz hozzá olyan driver.
173-as van, vagy a friss.Bár lehet, hogy később még készül hozzá, de szerintem már nem.
mod: hehe. NÉzd mit találtam neked.
-
kovaax
őstag
Na, csak nem tudtam megállni. Jött ki újabb kernel, azzal se jó, csak az eredetivel. Szóval valamit konzekvensen elbaltáz, amikor új kernelt rak fel... Megpróbáltam felrakni a zárt nvidia drivert (GF4), de nincsenek 96xx csomagok az rpmfusion F18 szexciójában, a régiekből se tudtam összeválogatni minden függőségét... Van valakinek valami ötlete?
Azt szeretem a legjobban a Fedorában, hogy a nagy nehezen kigyomlált csomagokat szépen visszarakja, ha kijön valami javításuk...
-
kovaax
őstag
A legfrissebb kernellel egyáltalán nem bootol be, vagyis nagy sötét feketeség lesz belőle. A Kikapcsológombra mintha leállna rendesen. A messages-ben van egy érdekes "modprobe: Error: missing parameters. See -h."
Szerk.: Valóban leáll rendesen:
Power key pressed.
Powering Off...
System is powering down. -
rokefeller
senior tag
Vannak zónák a tűzfal GUI-ban. Nem mindegy melyik zónában nyitod ki a portot. Azt nem tudom hogy tudod megállapítani, hogy melyikben vagy épp, de pont ezzel szívtam én is, csak én a DLNA-val. Végül kinyitottam mindben. Ja, és ne a runtime fülön módosítsd, természetesen! Én elsőre azt is benéztem :-)
-
chab7
addikt
Ne ijesztgess
Épp a muter gépén települ a F18
Nem mondom a particionálás igen csak kemény feladat volt, pedig csak annyit akartam hogy a win helye legyen a root és csípjen le belőle 1 giga swapot (kevés a memó a gépben), de megizzadtam mire meglettem vele.
Kár volt így bebonyolítani ezt a telepítést - főleg a particionálás részt ! -
kovaax
őstag
F18 alól írok. 2 nap után 359 csomag frissült... És hol elindul, hol nem (frissítés után vagyok már). A firefox és a chrome is szirénával indul, mondjuk csak a firefox hal meg tőle. És elszabadult az abrt, csomagok tömegét teszi most fel nekem a háttérben...
Ja, az udate kinyírta a yumex-et (azóta ha bejelentkezek, rögtön szirénázik, hogy meghalt a yumex), még szerencse, hogy a yum update lefutott.
-
ViZion
félisten
Háát, pl. telepítéskor az Ubuntu kényelmesebb szerintem is. Amúgy ha nem tetszik, akkor próbáld a süsét, az aztán ratyi. Ott én is rettegtem minden OK-nál
Legegyszerűbb, ha Live indítod, GParted telepít, használ. Majd ráklikkolsz a Fedora telepítésre. Mindig készen alárakom a particiókat a telepítőknek, nyugodtabb vagyok. -
ViZion
félisten
Reméljük. Sokakat zavar ez a "tologatás", én úgy gondolom, hogy inkább legyen pár hét vagy hónap csúszás, de amit csak lehet azt csiszoljanak ki a béta visszajelzések alapján.
Úgyis lesz még mit csinálniuk, mert a véglegeshez is jön majd egy halom frissítés heteken belül. Ahogy az lenni szokott. -
Vladi
nagyúr
Köszönöm. Dejó. Ez még a sysvinit örökség?
Jah, valami bugom van.
Egyik indításról a másikra a felső sáv teljesen eltűnt az ablakok felől. A panel is vacakol, nem tudok desktoppot váltani, meg alt+tab se megy. Nem értem. lxde van most átmenetileg.
(#3770) ViZion:
Eljön az is, de most még az állam keresem.
2-3 mp-vel lassabb, mintha alvásból kelne fel.
-
Vladi
nagyúr
A bugot keresd már meg. A fedora updates repóban lehet már fenn van a jó kernel.
(#3616) Destloler
Azt nem eleve rendszerként kapod?
mod: nézd át azért a wikijét. link. Ezt találtam.
Jah és nem mellesleg ez fedora 14-re szól.
-
kovaax
őstag
Firefoxból chrome install nem ment megint, le kellett tölteni és kézzel felrakni. Krómból viszont ment klikkre az rpmfusion... Igazándiból most nem is tudom, hogy miket szoktam még állítgatni... De egyelőre semmi egetrengetőt nem tapasztaltam a 16-hoz képest... Megyen, oszt csókolom.
Szerk.: Mondjuk a lényeget nem mondtam: külön van a gyökér és a /home, és így friss installt csináltam, /home formázás nélkül.
-
kovaax
őstag
összesen 43692
-rw-r--r--. 1 root root 795572 ápr 11 03.52 abi-3.2.0-23-generic
-rw-r--r--. 1 root root 795572 ápr 25 17.14 abi-3.2.0-24-generic
-rw-r--r--. 1 root root 147316 ápr 11 03.52 config-3.2.0-23-generic
-rw-r--r--. 1 root root 147378 ápr 25 17.14 config-3.2.0-24-generic
drwxr-xr-x. 3 root root 12288 ápr 28 10.30 grub
-rw-r--r--. 1 root root 14118351 ápr 28 10.16 initrd.img-3.2.0-23-generic
-rw-r--r--. 1 root root 14118036 ápr 28 10.30 initrd.img-3.2.0-24-generic
-rw-r--r--. 1 root root 176764 nov 27 11.00 memtest86+.bin
-rw-r--r--. 1 root root 178944 nov 27 11.00 memtest86+_multiboot.bin
-rw-------. 1 root root 2252691 ápr 11 03.52 System.map-3.2.0-23-generic
-rw-------. 1 root root 2252691 ápr 25 17.14 System.map-3.2.0-24-generic
-rw-r--r--. 1 root root 4864480 ápr 23 15.28 vmlinuz-3.2.0-23-generic
-rw-------. 1 root root 4864480 ápr 25 17.14 vmlinuz-3.2.0-24-genericEgy szimpla chmod +r vmlinuz-3.2.0-24-generic után már felismeri a Fedora megint a Xubit. Én kérek elnézést!
-
csendes
addikt
Ezt innen [link] próbáltad?:
yum install os-prober
grub2-mkconfig -o /boot/grub2/grub.cfg
Mondjuk én kézzel másoltam be a grub.cfg-be az Ubuntu-kat, de az elég macerás, mert betettek mindenféle "makró"-kat az ubuntus grub.cfg-be.
Ha a makrók nem kellenek, akkor a menuentry alatt a
recordfail
gfxmode $linux_gfx_mode
le kell cserélni
set gfxpayload=keep
-re a Fedora grub.cfg-ben.
És persze, ha a kézi szerkesztésbe hiba csúszik, akkor rescue CD lesz a dologból -
kovaax
őstag
A megoldás vagy workaround... Azt már nincs kedvem kitalálni, hogy ez most kinek a sara.
Szerk.: Ez a nap se telt el hiába!
-
DragoX
tag
Halihó.
Az mitől lehet, hogy ha nagy fájlok átvitele történik hálózaton pl. FTP, torrent akkor folyamatosan nő a lefoglalt memória mennyisége? Ha a fájlátvitel befejeződik, akkor visszaáll normál állapotra.
Igazából ez akkor válik zavaróvá ha már a swap-ba kezd írni, mert a gép reakcióideje nő tőle. + nem tűnik túl természetesnek
Valakinek van erre valami ötlete nincs véletlenül?
Apropó F16 XFCE spin-t használok. -
rokefeller
senior tag
Nem tudom, csak rémlik hogy volt ilyen, hogy adott package meg lib version lockolható.
Utánanéztem: /etc/yum/pluginconf.d/versionlock.list
Ide rakja be a yum versionlock plugine. De gondolom magától nem, szóval ha nem te csináltad, márpedig akkor emlékeznél rá, akkor ez valszeg bug. Szerintem szedd le kézzel, aztán annyi. -
kovaax
őstag
Na, hát persze NetworkManagerrel semmi se úgy működik, ahogy kéne.
A NM generál magának egy /var/run/nm-dns-dnsmasq.conf fájlt, amiben csak a dhcp-vel megszerzett dns szerverek vannak, és ezzel hívja meg a dnsmasq-ot. Úgyhogy írhatok én akármit a /etc/dnsmasq.conf-ba...
-
-
kovaax
őstag
Na, végül is a man NetworkManager.conf -ban találtam meg a megoldást, így néz most ki nekem:
[main]
plugins=ifcfg-rh
dns=dnsmasqÉs lőn világosság:
[root@otthon log]# grep dnsmasq messages
Dec 5 22:49:36 otthon NetworkManager[728]: NetworkManager[728]: <info> DNS: loaded plugin dnsmasq
Dec 5 22:49:36 otthon NetworkManager[728]: <info> DNS: loaded plugin dnsmasq
Dec 5 22:49:38 otthon NetworkManager[728]: NetworkManager[728]: <info> DNS: starting dnsmasq...
Dec 5 22:49:38 otthon NetworkManager[728]: <info> DNS: starting dnsmasq...
Dec 5 22:49:38 otthon dnsmasq[885]: started, version 2.58 cachesize 150
Dec 5 22:49:38 otthon dnsmasq[885]: compile time options: IPv6 GNU-getopt DBus no-i18n DHCP TFTP no-conntrack no-IDN
Dec 5 22:49:38 otthon dnsmasq[885]: using nameserver 666.666.666.665#53
Dec 5 22:49:38 otthon dnsmasq[885]: using nameserver 666.666.666.666#53
Dec 5 22:49:38 otthon dnsmasq[885]: read /etc/hosts - 2 addresses
[root@otthon log]#Szerk.: Jó voltam, mehetek mostmár aludni.
-
csendes
addikt
Ha jól értem, akkor automatikus bejelentkezéssel mérték a desktop-ra a boot időket. Nagy különbség, hogy az Ubuntu LightDM-et használ és Unity-t, a Fedora pedig GDM-et és Gnome-shellt. Szerintem ott van a különbség, maga a systemd gyors, csak a gdm és a gnome-shell indul lassan. Nekem is hasonló eredmény jött ki különben, az Ubuntu 11.10 a korábbi verziókhoz képest lassúbban bootol, de kicsit gyorsabban, mint a Fedora 16. Próbaképpen az Arch Linux-ot is átraktam systemd-s boot-olásra és így összesen három másodperccel lett gyorsabb, pont ulolérte a Fedorát. Viszont alvásból (suspend) gyorsan ébred a Gnome3 is.
-
csendes
addikt
Az update-grub nagyon jó Debian, illetve Ubuntu script, kényelmes, csak éppen mindent felülír. A Fedora nem vette át, cserébe a grub.cfg-be közvetlenül beírt dolgok nem vesznek el teljesen például egy kernel frissítésnél [link].
Föltettem a grub2-t Ubuntu-ból gyönyörű háttérképpel az update-grub script-tel. Csak éppen a plymouth (solar) nem látszott, ha a Fedorát indítottam. Azért nem látszott, mert az Ubuntu a kernel paramétereket (pl. quiet, stb.) automatikusan nem rakta mögé. Kézzel ezt lehet javítani a grub.cfg-ben, csak éppen ezt minden kernel frissítésnél teljesen felülírja. -
kovaax
őstag
Na, ezen próbáltam kicsit csiszolni (lelövöm a poént: sikertelenül)... A kisgépemen volt F16 XFCE spin, meg Xubuntu 11.10, meg custom Debian. Mondok lecserélem a custom Debiant XFCE Debianra, és akkor lemérem mindet jól. Ehhez ugye kell az, hogy tudjak valami szabvány XFCE installt Debianból, de neki nincsenek külön spinjei, ezt-azt lehet install közben választani, de nem emlékeztem rá, hogy ablakozót lehet-e, de találtam róla wikit, felraktam. Aztán elkezdtem leméregetni őket, és sajnos már az elején beugrott, hogy a Fedora valamiért nem szereti a kisgépemet, mert butulás közben mindig megpihen egy időre... Ez így volt F15 alatt is, és sajnos nem javult meg a 16-ra sem. 19 mp magasságában kikapcsolja a monitort és elcsendesedik, majd 2 perc körül kezd megint éledni, és 2:11:04-re áll fel teljesen (grub menütől mérve)...
Mindenesetre azért ideoffolom: Debian 6.0.3 XFCE: 24:17; Xubuntu 11.10: 33:92.
De annyi haszna volt legalább, hogy tanultam egy kis Debiánt.
Meg azt is tudom mostmár, hogy a Debcsi XFCE a legbénább mind közül, legalábbis kinézetre.
-
rokefeller
senior tag
Én szeretem, és elvonási tüneteim vannak amióta nincs.
Nagyon kézre áll, és az előttem szólóval egyetértve, a legnagyobb baj vele az, hogy az emberek nagyrésze úgy kezdte el használni, hogy nem olvasta el hogy kell, majd aztán felháborodott, hogy hiányoznak olyan dolgok amiket használt, és mindenáron meg akarja magyarázni hogy miért gáz az új design, nyitottság nulla, megy a fikázás. Én pl a minimalizálás meg shutdown hiányát firtatókon tudok kiakadni. A shellben nincs rá szükség. Ha nagyon shutdown vagy reboot kell, akkor alt (és lehet rtfm-ezni, másrészt meg lolozni, de senkinek nem kellene fájjon, hogy a jó irányba terelik) másrészt a minimalizálás nem értelmezett a shellben, válts a másik ablakra. Egyáltalán, minek minimalizáltunk ablakokat eddig? Nem az a cél, hogy azt az ablakot lássam, amivel dolgozni fogok? Akkor miért azt csinálom, hogy eltüntetem azt amivel nem fogok. Nem kell, bezár, kell, de most mást használok, régi leszar, másikra vált. Megy a f*ngreszelés, hogy sokat kell egeret mozgatni egy ablakváltáshoz. Számolgatják a klikkeket. Win7-ben a csoportosított alkalmazások miatt legalább két klikk egy ablakváltás. Shellben is max annyi, csak a hot cornert könnyebben eltalálom mint az ikont. Tény a lényeg. Lehet szeretni, és nem szeretni, nekem ami irritáló, hogy aki nem szereti, az nem ismeri be, hanem kritizálja. Olyan óvodás, amikor nem szereted a tejbegrízt, és azt mondod annak a gyereknek, aki szereti, hogy ez szar mert a színe olyan... :-)Az openbox teljesen más, azt azért szeretem, mert nagyon minimál, nagyon testreszabható, és elképesztően egyedi és jól kinéző desktopot lehet csinálni, elég szétnézni box-look-on. Csak elég sok reszelés, de pl amikor ezzel játszottam, elég közel kerültem a linux egy pár részéhez...
-
csendes
addikt
Én már kb. egy éve nézegetem, próbálgatom a gnome-shell-t, de közben nem elsősorban ezt használtam. Mielőtt valaki hozzákezd a telepítéséhez érdemes elolvasni a rövid használati útmutatót: [link], nagyon megkönnyíti a kezelést. Sokan úgy szidják, hogy nem tudják, hogy amit hiányolnak elérhető: például Alt-0-val vagy Ctrl-bal egérgombbal, stb. Jelenleg még sok minden hiányzik belőle a testreszabáshoz, a kiterjesztések sokszor nem működnek, és van még néhány furcsa bug (például nálam a nautilus időnként szó nélkül elszáll). Ugyanakkor, ha valaki megszokja, nagyon gyorsan lehet vele dolgozni és elég látványos is a felület, bár nem annyira, mint a compiz. Sikerült kicsit testre szabni, néhány kiterjesztést telepíteni, egyre többet használom. Külön vadászat volt például, hogy Ctrl-Enter-re feljöjjön a gnome-terminal, stb.
A Unity sok tekintetben hasonlít a gnome-shell-hez. Most már van belőle 2D/3D. Az én gépemen egyáltalán nem lassú. Keveset használtam, engem például zavar, hogy utánozza az OSX-et és nem az ablak tetején, hanem a felső panelen jelennek meg az ablakgombok és az ablakmenü. A Unity 3D a Compiz miatt látványosabb dolgokra képes elvileg, de a lényeget a 2D is tudja. Azon kiakadtak néhányan, hogy az Unity fejlesztői nem figyelnek különösebben arra, hogy más disztribúciókon is könnyen telepíthető legyen, így aztán bár van pár próbálkozás például Arch Linux-on (Ayatana [link]), de főleg az Ubuntu-val lehet használni.
Összességében hasonló a gnome-shell és a Unity, mind a kettő a netbook-ok, tablet-ek és okostelefonok irányába mozdult el a Gnome2-höz képest. A gnome-shell talán egy fokkal jobban az ergonómiára koncentrál, a Unity inkább a látványos OSX-hez hasonló felületre. Jó választás lehet még a Mint 12 [link], ami egyrészt visszahozza a Gnome2-t (mate), másrészt a gnome-shell-hez hozzáad olyan bővítéseket, amikkel jobban hasonlít a Gnome-2-höz (MGSE, Mint gnome-shell extensions).
És persze van egy rakás másik DE, WM amiből választani lehet. Például a ma megjelenő OpenSuSe 12.1 [link] visszahozta a KDE3-t is (csak csomagból telepíthető, nincs hozzá CD), amellett, hogy természetesen a gnome-shell, KDE4, XFCE, LXDE, stb. is elérhetők. -
kovaax
őstag
Na, a grub menütől mérve a Debian feláll 16:60 alatt, míg a Fedorának 31:32 kell ugyanehez... Mindkettőt kétszer mértem, mindkettőnél a jobbikat vettem...
Közben lett 39 frissíthető csomag, frissítettem. A frissítés végén kiírta, hogy:
1. Újra kell indítani.
2. Nincs frissíthető csomag. (Ezt a biztonság kedvéért vagy 8-szor...)
3. "A művelet sikeresen megszakítva."
Mindent lekokéztam, legvégül az újraindítást, és újraindult. Egy újabb nagyszerű kaland! -
rokefeller
senior tag
-
kovaax
őstag
Így vettem fel az RPM Fusion-t:
su -c 'yum localinstall --nogpgcheck http://download1.rpmfusion.org/free/fedora/rpmfusion-free-release-stable.noarch.rpm http://download1.rpmfusion.org/nonfree/fedora/rpmfusion-nonfree-release-stable.noarch.rpm' -
Vladi
nagyúr
-
csendes
addikt
Nem tudom, hogy miért áll le negyedórára, de próbáld meg az ntpd démon nélkül elindítani: [link], mert nem jön létre a kapcsolat az időszerverrel "no_sys_peer"
Ami még gond lehet, hogy a /etc/ntp.conf-ban beállított logfile nem írható az ntp user számára, ezért lép ki 15-ös hibakóddal az rsyslogd.
De ezért nem kellene 15 percig gondolkoznia...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Linux kezdőknek
- Könyvajánló
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged