Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- One mobilszolgáltatások
- IFA 2025: Meglepetések helyett Galaxy S25 FE
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovaax
őstag
Ok, köszi!
Egyszer már nekifutottam, de csak addig jutottam el, hogy "egyszer majd" több időt kell rá szánnom...
Közben feltoltam a nagyobbik gépemre is, a Debian mellé a 64 bites Gnómos deszktopot. Először is megszűnt a chrome összeomlása néhány honlapnál (régebben írtam erről ide), úgyhogy bódottá' van! Másrészt ebben működik a frissítés utáni kijelentkezés gomb, és a selinux vs. chrome probléma sem jelentkezik (sajnos csak a frissítések felrakása után telepítettem a chrome-ot, úgyhogy azt nem tudom, hogy egyáltalán nem volt, vagy az 55 végű selinux-policy rakta rendbe). Szóval úgy tűnik, hogy csak az XFCE spinnel vannak gondok.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3273, 100% Akkumulátor
- Új Acer Predator 16 WQXGA 165Hz G-Sync i9-13900HX 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Garancia
- iPhone 11 Pro Max 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3261, 100% Akkumulátor
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3238
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest