Hirdetés
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovaax
őstag
Hell! \m/
Na, megint zavart érzek az erőben, de persze elfogadom azt is, hogy egyszerűen csak hülyeséget gondolok. Egyrészt most jöttem rá, hogy a Debian grubja növekvő sorrendben rakja a menübe a kerneleket, tehát nekem mindig a legalsót kell kiválasztani ha a legfrissebbet akarom butulni (persze nem írja ki a menüben a verziókat, mert az úgy túl egyszerű lenne). Eközben pedig azt vettem észre, hogy az első menüpont kb. az eredeti installkor felkerült kernel, a másik pedig a legfrissebb (installonly_limit=2 van beállítva a /etc/yum.conf-ban). Nem a két legutolsónak kéne fent lenni? Most megnéztem yum-mal a csomagokat, és ezek vannak fent:
[peter@otthon ~]$ yum list installed | grep "^kernel"
kernel.x86_64 3.1.0-7.fc16 @koji-override-1/$releasever
kernel.x86_64 3.1.5-2.fc16 @updates
[peter@otthon ~]$Jó ez így? Bág vagy fícsör?
Szerk.: Nem beszélni magyar...
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch (minimálisan használt)
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest