- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacc
aktív tag
Köszi, megnézem, ennek van alapja.
Pont az a jó a Fedorában, hogy egy developer OS-t ad a kezedbe, és nem kell ilyeneke feltelepíteni stb. Bár ahogy írtad, hogy mi hiányzik, így meg pont az a rossz, mert megszokásból Ubuntu-n mindig '*'-al adtam meg bizonyos lib-ek telepítését és így biztosan mindent felpakolt. Ez most így eszembe se jutott. -
inf3rno
nagyúr
Ja tudom, próbáltam már, működött nekem is. Az egyetlen gond vele, hogy felülír olyan dolgokat is, amit utána a dnf hajlamos frissíteni, és ettől instabillá válik a rendszer. Legalábbis ezt írják fedora fórumon róla. Szeretnék valahogy RPM fusion-ön keresztül eljutni a célig, küldtem bug reportot nekik, stb., meglátjuk. Egyelőre auto-close módban vannak, úgyhogy még külön meg kell győzni őket, hogy ők a hülyék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Amazfit Active okosóra / Számla / Garancia /
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest