Hirdetés
- iPhone topik
- Yettel topik
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Így változik a Galaxy A37 és A57 kamerája
- Fotók, videók mobillal
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovaax
őstag
Na, ezen próbáltam kicsit csiszolni (lelövöm a poént: sikertelenül)... A kisgépemen volt F16 XFCE spin, meg Xubuntu 11.10, meg custom Debian. Mondok lecserélem a custom Debiant XFCE Debianra, és akkor lemérem mindet jól. Ehhez ugye kell az, hogy tudjak valami szabvány XFCE installt Debianból, de neki nincsenek külön spinjei, ezt-azt lehet install közben választani, de nem emlékeztem rá, hogy ablakozót lehet-e, de találtam róla wikit, felraktam. Aztán elkezdtem leméregetni őket, és sajnos már az elején beugrott, hogy a Fedora valamiért nem szereti a kisgépemet, mert butulás közben mindig megpihen egy időre... Ez így volt F15 alatt is, és sajnos nem javult meg a 16-ra sem. 19 mp magasságában kikapcsolja a monitort és elcsendesedik, majd 2 perc körül kezd megint éledni, és 2:11:04-re áll fel teljesen (grub menütől mérve)...
Mindenesetre azért ideoffolom: Debian 6.0.3 XFCE: 24:17; Xubuntu 11.10: 33:92.De annyi haszna volt legalább, hogy tanultam egy kis Debiánt.
Meg azt is tudom mostmár, hogy a Debcsi XFCE a legbénább mind közül, legalábbis kinézetre. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Keresünk iPhone 12/ 12 Mini/ 12 Pro/12 Pro Max
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Mindenesetre azért ideoffolom: Debian 6.0.3 XFCE: 24:17; Xubuntu 11.10: 33:92.
Meg azt is tudom mostmár, hogy a Debcsi XFCE a legbénább mind közül, legalábbis kinézetre.