Hirdetés
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Az eddigieknél részletesebb videón a Samsung harmonikamobilja
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
aag
őstag
válasz
rokefeller
üzenetére
Nagyon kézre áll, és az előttem szólóval egyetértve, a legnagyobb baj vele az, hogy az emberek nagyrésze úgy kezdte el használni, hogy nem olvasta el hogy kell, majd aztán felháborodott, hogy hiányoznak olyan dolgok amiket használt, és mindenáron meg akarja magyarázni hogy miért gáz az új design, nyitottság nulla, megy a fikázás.
Tudod én minden új linux-disztrót kipróbálok már évek óta. Ezt is kipróbáltam. Nekem nem állt kézre és hibákat is találtam jócskán. Olyanokat, amiknek nem lett volna szabad egy ilyen öreg disztróban benne-maradniuk. Mert jórészt gyerekcipős-hibák voltak. Egyébként pedig nem szabad önmagában szemlélni ezeket e rendszereket. A suse12.1-et tegnap próbáltam ki. Egyenesen használhatatlan. Az Ubuntu az Unityvel elment a vakvilágba. És még folytathatnám. Számomra valóban használható módon az Ubuntu 10.04.3 LTS verziója maradt. Ha gyorsan és egyszerűen ki szeretnétek próbálni, akkor itt van egy lehetőség rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- Samsung Galaxy S24+ / GyáriFüggyetlen / 12/256GB / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 48GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest