Hirdetés
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Yettel topik
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
aag
őstag
válasz
rokefeller
üzenetére
Nagyon kézre áll, és az előttem szólóval egyetértve, a legnagyobb baj vele az, hogy az emberek nagyrésze úgy kezdte el használni, hogy nem olvasta el hogy kell, majd aztán felháborodott, hogy hiányoznak olyan dolgok amiket használt, és mindenáron meg akarja magyarázni hogy miért gáz az új design, nyitottság nulla, megy a fikázás.
Tudod én minden új linux-disztrót kipróbálok már évek óta. Ezt is kipróbáltam. Nekem nem állt kézre és hibákat is találtam jócskán. Olyanokat, amiknek nem lett volna szabad egy ilyen öreg disztróban benne-maradniuk. Mert jórészt gyerekcipős-hibák voltak. Egyébként pedig nem szabad önmagában szemlélni ezeket e rendszereket. A suse12.1-et tegnap próbáltam ki. Egyenesen használhatatlan. Az Ubuntu az Unityvel elment a vakvilágba. És még folytathatnám. Számomra valóban használható módon az Ubuntu 10.04.3 LTS verziója maradt. Ha gyorsan és egyszerűen ki szeretnétek próbálni, akkor itt van egy lehetőség rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- VR topik
- Gép beárazási segítség nyújtás!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Wuthering Waves
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T2000 32GB 512GB 15.6" 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest