- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fel
addikt
Azt már korábban elhíresztelték, hogy megállapodtak az AGCO-val, és tőlük jönnek majd az új gépek.
A Dzson Díír nagyobb falat..draco31: Azt írja, kevés a grafikus memória. Meglepő, hogy 1 GB nem lenne neki elég, de megeshet...
Esetleg próbájatok meg valami nagyobb méretű, fix virutális memória méretet beállítani. Úgy 4GB-ot kb. Nem biztos, hogy segít, de hátha... -
McEacrhan3
tag
Így van, pontosan erre céloztam. Azzal van a baj, hogy a játék kinézete botrányosan szar, és gagyin hat az a gépigény mellett amit kér. Ezért hoztam hasonlatnak a GTA V-öt, mert az is operworld, és remek grafika mellé kapunk egy stablinak futó játékot, míg az FS-nél ez közel sem így van.
-
Fel
addikt
Végülis, igen. A különbségeket leszámítva tényleg ugyanolyanok, csak mégis másak...
A teleszkópos LM 7.42 erősebb, de kisebb, keskenyebb, és nem is ér olyan magasra, mint a Liebherr.
A W 170C pedig csak 40 LE-vel erősebb, 1,6 t-val nehezebb, és magasabbra felér, mint a Liebherr.
Szóval igen, tényleg csak a skin más..
-
Fel
addikt
Így van, bár egyelőre csak betakarításhoz / szecskázáshoz.
A szecskázás határozottan jobb így, mint mikor vontattam pótot, amit mindig trakival vihettema bunkerbe, ha megtelt. Kicsit gördülékenyebb..
Eleinte inkább hívtam "Curse Play"-nek, mert akadt egy-két fura szitu vele... Pl.: rendszeresen a kerítésnek hajtottak a traktorok a biogáz üzemnél, vagy kis íven csak forogtak körbe a szántón..Jön a vetési szezon, úgyhogy kipróbálom majd szántás / vetésnél is.
-
GrooveHero
addikt
Hm...jónak tűnik. Lehet majd kipróbálom, de ahhoz előbb kellene vennem tübb földet, ahol a gépek tudnak dolgozni rendesen, mert jelenleg csak 3 van, abból 1-re fát ültettem.
más:
Tud valaki ajánlani, valami nagy kapacitású pótot, de olyat, ami a valóságban is létezik? Tehát valami kamion mögé köthetőt mondjuk 60-70-80m3 kapacitásút. A gyári 59.000 literes néha kevés, amikor takarmányt kell hordani eladásra, átírni meg nem akarom, mert az meg má csalás, meg nem is életszerű, hogy 45-600.000 litereket hordoznak.
Köszi előre is -
zsiz
őstag
nekem ha pénz kell, csak veszek pár nagy fát 7000$-ért/db és a fatelepen a tó (ahová be kell dobni őket eladáshoz) mellé ültetek egy fasort. ott áll a skorpióm, beülök és egyből vágom is ki és darabolom bele a tóba. könnyebb mint daruzni a rönköket. viszont mégsem olyan csalás mint a pénz átírása.
-
PitLee
őstag
Kösz
A homlokrakodós nagy Liebher-rel pakoltam csak ami leesett vagy keresztbe fordult azt daruztam.
Amúgy szerintem magasabbnak kellene lennie, mert valóságban simán bele billent egy kamion pótba.
A kiközelítővel meg rá lehet állni a faszecskázóra, néha a fa magától elindul a behordóján.
Bár az igazi egy szétnyitható behordó lenne rá amire csak rádobod a fát és behúzza magától, nem kell tartani a végét hogy ki ne forduljon. -
zsiz
őstag
elméletileg a mai a hivatalos megjelenési dátum, de csak holnaptól tudod megvenni a tesco-ban
Egy másik oldalról:
"Ezt találtam:
Az idézet a facebook oldalról van.Tegnap tette közzé a kiadó.
"SAD Games
október 25.
Tekintettel arra, hogy sok kérdés érkezik be hozzánk, a főbb pontokat összeszedjük nektek.- A Farming Simulator 15 hivatalos megjelenési ideje október 30. Azonban a Tesco áruházak akciós ritmusa miatt október 31.-től lesz kapható.
- Az első négy napban Tesco Clubcard tagoknak a játék ára 3990 lesz, a normál ára 4990.
- Itthon nem lehet előrendelni a játékot, cserébe ezért az összes Tesco hipermarketben (117 áruház) kapható lesz.
- Gyűjtői kiadás nem lesz, mert nagyon drága lett volna, és úgy gondoltuk, hogy inkább az olcsóbb árra összpontosítjuk az energiánkat.
- A hazai dobozos verzió mindenben megegyezik a Steamen megvásárolhatóval, azonban az ára csak fele lesz annak, magyar és román nyelveken jelenik meg ebben a két országban.Ha még bármilyen kérdésetek lenne, ne habozzatok! " "
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Műszaki rajz készítés
- Műszaki rajzok készítését vállalom (autocad, inventor, solid edge)
- Synology NAS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- Óra topik
- Építő/felújító topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- További aktív témák...
- ROG Maximus Z790 Dark Hero
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest