-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
n0tr3adY81
aktív tag
válasz
Newyorker #3020 üzenetére
'13-ban a Bantikow mapjuk tényleg nagyot ütött...'15-ben simán lett volna mögötte még lehetőség, ők viszont csak simán áthozták, nüansznyi változtatásokkal.
Múltkor kíváncsiságból belenéztem AndiScania mapépítő livestreamjébe. A következő mapjuk Schönebeck lesz, jópár rész fényképek alapján van építve. Bár azzal a sebességgel, ahogy dolgozott a streamen, szerintem 2019 lesz a kiadás éve
Sukaz + Marco_LS Terra di Italica mapja jónak ígérkezik, ha minden igaz Universal Process Kit-es map lesz.
Ugyanígy az FSH Modding H&H mapja is. Coufy is dolgozik a Czech Valley-n. -
FrezeR
senior tag
válasz
Newyorker #891 üzenetére
Nem tudom mennyire biztos, de ahogy írták van rá esély. Egyébként a Facebook-on a Killercrock88 nevű felhasználó már játszik rajta, azt nem tudom milyen kapcsolatban van a TLS Modding-al, de az ő Facebook oldalukat is érdemes követni, mert raknak fel mindig képeket infókat róla.
-
n0tr3adY81
aktív tag
válasz
Newyorker #886 üzenetére
Lássuk csak :
Nagy - szabálytalan földek, sertés + borjú mod, víz mod.. Bár ezek más mapokon is megtalálhatóak, a Bantikownak hangulata van. Tipikusan az a fajta map, ahol megfér egymás mellett a lerobbant MTZ és a Claas Xerion is a félig lepusztult '80-as évekbeli TSZ-ben. Legalábbis '13-ban ez volt, gondolom most sem egy fullos csillivilli német gazdaságot fogunk kapni -
őstag
őstag
válasz
Newyorker #841 üzenetére
A BigX -en Low típusú trélercsatlakozó van, így csak ilyeneket tudsz hozzákapcsolni. Például az Agroliner HDK 302.
2013 -hoz volt a BigX -nek módosított verziója, illetve külön "kuplung", hogy minden trélert csatlakoztathass, valószínű 15 -höz is lesz ilyen, bár lehet, hogy már van is. Az a baj ezekkel, hogy nem véletlenül nincs az eredetin, mert vagy kardánkihajtás, vagy hidraulika kell a pótkocsihoz, ami a BigX -en nincs és elég hülyén néz ki a hátában egy kardánnal, na meg irreális is.A fáról már volt szó. A Ponsse Scorpionking a valóságban is csak az egyenes törzsű fákat tudja vágni, mint a fenyő, mert azt könnyű legallyazni. Aminek vastag ágai vannak azt kézzel kell kivágnod és legallyaznod.
-
PitLee
őstag
-
drunkyboy
aktív tag
válasz
Newyorker #541 üzenetére
Az erdészeti gépeknél találsz tuskóaprítót (vagy mi a neve), ezzel szépen ki tudod "darálni" a földből a töveket.
Több megoldással tudod a fát eltüntetni, ugye az alap gépekkel el tudod szállítani darabolás után, de az elég drága és időigényes. Darabolás után a Jenz aprítóba is bepakolhatod, de ez is körülményes.Van pl ez a mod, így egyben el tudod vonszolni az egész fát.
Én szeretek a rönkökkel bajlódni, ez a homlokrakodó most egész jól bevált, már tegnap is linkelte valaki.
És a fenti gépigény témához szólva: nekem a 290OC-t is rendesen döcögteti 16 játékos multiban, mikor sok gép kerül a látótérbe.
-
n0tr3adY81
aktív tag
válasz
Newyorker #410 üzenetére
Őszintén szólva ez eléggé visszás dolognak tűnik nekem.
Nincs olyan alap, ami alapján egységesen lehetne szanálni a modokat. A '11-'13 pont azért élt meg két évig, mert a modderek tartották életben.Épp ez a lényege, hogy teljesen egyedi szájíz szerint alakítható ki a géppark.Van aki öreg gépekkel szeret játszani, míg mások a leghiperszuperebb csillivilli dízelszörnyekkel.
Van akinek 10 mod van fent, van akinek 4 gigányi.
Az, ha egy szuper modba belekerül egy .xml hiba..hát istenem, egy kis ügyességgel ki lehet javítani.Volt anno egy scripthibás fendt, de remek hanggal, remekül kidolgozva, modellezve. A mozgatható attacher kivettem belőle, átforgattam MR-be, tettem bele elkaparást, szántás módot '13-ban. Kedvencem a mai napig.
Vagy : '15-höz volt egy kifejezetten hosszú (10m), 3 tengelyes faszállító. Annyi volt az össz hibája, hogy a modellből csak visibility szinten kapcsoltak ki pár szállítmánytámasztó oszlopot (rakodáskor láthatatlan oszlopba ütközés szindróma). GE, 4db body-ra del, save, visszacsomagol, örül.Akinek meg a full hibátlan, giants "minőség" kell, annak ott az fs-uk.com.
Bár itt azért megkérdőjelezem a "minőség" szót, tekintve a 0day patch-től kezdve visszanézve a használhatatlan permetező orrtartályig. -
pokers
senior tag
válasz
Newyorker #406 üzenetére
Üdv a klubban
Én már a 13-nál is többször kiakadtam, hogy milyen sz@r modokat is publikálnak. Ezért nincs is túl sok modom 13-hoz, 15-höz pedig még egy se
@L.Feco
Valószínűleg olyan épületmodokat sikerült letöltened, amiket csak a Giant Editorban tudsz a mapra szerkeszteni. Olyat keress, aminek a nevében, vagy a leírásában szerepel, hogy "placeable". -
-
SparrowHUN
tag
válasz
Newyorker #297 üzenetére
Dettó ugyanez.
Csak Nálam apám körzeti megbízott volt és állandóan a traktorosok körül volt mit tennie, aztán mellettük ragadtam egy fél napra. Most meg már a logisztikában utazok (bár ebben van kamion is és fuvarozni is kell bőven).
De Mi is így vagyunk a családdal, hogy lessük, hol milyen gép dolgozik. A 2 éves fiam már vágja a JD és a Claas közti különbséget...Most egy kis NH-ban gondolkozunk neki karácsonyra. Tele vagyunk már SIKU modellekkel, mint kutya bolhával...
-
SparrowHUN
tag
válasz
Newyorker #291 üzenetére
Szia!
Az is.
Én mondjuk már jó ideje csak single-t játszok, mert ebben a játékban, kifejezetten sok a "gyerek" (ez persze érthető is), és egyik-másik multiban több kárt csinálnak, mint hasznot (tisztelet a kivételnek). Szóval jó rendesen kell szűrni a társakat. De ez egy magánvélemény.
2009 óta játszok és valahogy mindig le tudott kötni (így 30 felett is). Mondjuk Én sokáig mapokat építettem, de azokon is csak egyedül játszok. Hogy mit érdemes? Legelölről kezdeni, szépen a minimál gépektől és egyre jobban fejleszteni mindent (eleve ez is a fő cél).
Én pl. úgy kezdtem ezt, hogy kezdő gépekkel indultam, 50k hitel, megvettem a fa szállító pótot, meg egy motorfűrészt. elszórakoztam Vele így egy ideig, aztán egy szinttel feljebb léptem. Sose ugrottam akkorát hogy mondjuk kezdő traki után a legnagyobb NH. ( A kezdő Deutz-okat kifejezetten sokáig nyúztam. )
Aztán ha már volt annyi pénz, hogy tudtam venni plusz 2-3 földet, akkor aztán bele kell csapni lecsóba. Tárcsázás, vetés, műtrágya, aratás. Egy idő után bepunnyad a játék. Akkor belekezdeni az állattartásba. Ha már azon is túl vagy, újra favágás, földszerzés.
Én személy szerint mindig is vagyon szerettem az LS-t, ha egy kicsit bele is untam, 1-2 hónap után újra nekiálltam...
Na meg persze kell egy kis beleélés is.A fiam imádja, a lányom egy kicsit kerülgeti csak (talán mert nincs MyLittlePony-s traktorom) .
Szóval nagy buli, aki egy kicsit is látta gyerekként a gépeket vagy egy kicsit is érdekelte, annak kifejezetten csemege ez a játék, hiszen azt csinálhatod így, amit amúgy nem biztos, hogy bevállalnál.üdv.
-
RCH663
aktív tag
válasz
Newyorker #228 üzenetére
Szia! A jelenséget "stutter"-nak, vagy mikro lagg-nak hívják. Nagy 3d-s területeket modellező programokban menthetetlenül elő jön. Az oka mélyen a cpu kezelésben keresendő. Sajnos atom biztos ellenszere nincs. A legjobb megoldás, ha atomerőműved van brutál vga csatoló sávszéleséggel, meg ssd.d sata3-on, a programot meg belövöd úgy, hogy kb 120 fps-t tudjon, aztán lekorlátozod a vsync-el 60-ra. Így kicsit kevesebb lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Stellar Blade
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- BestBuy ruhás topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Óvodások homokozója
- Medence topik
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged