- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
jani04
aktív tag
válasz
Farkas86 #3142 üzenetére
Értem és igazat adok neked.De.Ez olyan mintha nem lenne sajnos.....
Az a baj sokan lenézik ezt a játékot holott lenne rá igény nem is kicsi.Pláne a vidékről(faluból)felkerült emberek körében.Míg otthon laktam el nem tudtam volna képzelni,hogy ilyen játékot toljak.Nekem az eredeti szakmám is"sajnos"ez.Mezőgazdaságigépszerelő és növénytermesztő.Szóval elég volt gépben ülni és rázatni magam napközben.Olyan ez az egész mint bizonyos zenével.Közösségben hallgatni ciki de otthon meg megy sunyiban.....
Nem értem miért nem ragadják meg a lehetőséget amíg lehet. -
fRooStzzZ
senior tag
válasz
Farkas86 #1772 üzenetére
En meg nem futottam limitbe.. Mar sokszor kellett ujra tennem a jatekot, w7/w8 miatt, akkor vinyo / ssd csere miatt, a gep meghalt, szerviz utan ujra..
Eddig nem volt limit, remelem ez utan sem lesz. (cd-s verzio)
A masik. Mivel nekem a gep nem hazban van (javareszt), igy minden egy fel meteres tavolsagra van a laptol.
A cd meghajtot ha az ember lehuzza, vagy letiltja eszkozkezelobol, akkor nem fogja a lemezt kerni.. Ugyan ugy megy a jatek, csak nem keri az eredeti lemezt.
Tehat eddig sem aktivalasi limitbe nem utkoztem, sem abba, hogy kerjen tolem lemezt.
Tiltani kell, vagy lehuzni es a problema megoldva. -
n0tr3adY81
aktív tag
válasz
Farkas86 #788 üzenetére
VAN aktiválási korlátja.
A vita már csak azon van, hogy 3 vagy 5 (...) aktiválás után kell kuncsorogni új kulcsért.Én türelmes várom a winter sale-t steamenMapkészítésben jártas fórumtársat keresnék, elkélne egy kis segítség... Belefogtam egy kellemes mapba (90'-es TSZ feeling, sok hepehupás 3D út, nagy földek, csatorna, 3d utas nyomvájús erdő), viszont a triggerek és scriptek napról napra megakasztanak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Vicces képek
- HiMedia lejátszók
- PlayStation 5
- Építő/felújító topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest