Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- iPhone topik
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
jani04
aktív tag
válasz
Farkas86
üzenetére
Értem és igazat adok neked.De.Ez olyan mintha nem lenne sajnos.....
Az a baj sokan lenézik ezt a játékot holott lenne rá igény nem is kicsi.Pláne a vidékről(faluból)felkerült emberek körében.Míg otthon laktam el nem tudtam volna képzelni,hogy ilyen játékot toljak.Nekem az eredeti szakmám is"sajnos"ez.Mezőgazdaságigépszerelő és növénytermesztő.Szóval elég volt gépben ülni és rázatni magam napközben.Olyan ez az egész mint bizonyos zenével.Közösségben hallgatni ciki de otthon meg megy sunyiban.....
Nem értem miért nem ragadják meg a lehetőséget amíg lehet. -
fRooStzzZ
senior tag
válasz
Farkas86
üzenetére
En meg nem futottam limitbe.. Mar sokszor kellett ujra tennem a jatekot, w7/w8 miatt, akkor vinyo / ssd csere miatt, a gep meghalt, szerviz utan ujra..
Eddig nem volt limit, remelem ez utan sem lesz. (cd-s verzio)
A masik. Mivel nekem a gep nem hazban van (javareszt), igy minden egy fel meteres tavolsagra van a laptol.
A cd meghajtot ha az ember lehuzza, vagy letiltja eszkozkezelobol, akkor nem fogja a lemezt kerni.. Ugyan ugy megy a jatek, csak nem keri az eredeti lemezt.
Tehat eddig sem aktivalasi limitbe nem utkoztem, sem abba, hogy kerjen tolem lemezt.
Tiltani kell, vagy lehuzni es a problema megoldva. -
n0tr3adY81
aktív tag
válasz
Farkas86
üzenetére
VAN aktiválási korlátja.
A vita már csak azon van, hogy 3 vagy 5 (...) aktiválás után kell kuncsorogni új kulcsért.Én türelmes várom a winter sale-t steamen
Mapkészítésben jártas fórumtársat keresnék, elkélne egy kis segítség... Belefogtam egy kellemes mapba (90'-es TSZ feeling, sok hepehupás 3D út, nagy földek, csatorna, 3d utas nyomvájús erdő), viszont a triggerek és scriptek napról napra megakasztanak.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 17 ProMax (független, 3 év garancia)
- www.olcsogamerpc.hu - Intel i7-12700KF - RTX 3080 - 32GB RAM - 1TB SSD - Z alaplap
- Újszerű Sony PS4 500GB, 1db DUALSHOCK 4 kontrollerrel
- Új, felbontott Kingston FURY 24GB (1 modul) Renegade DDR5 8000MHz CL38 KF580C38RW-24 - 24 hó gari
- Honor 90 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- 160 - 177 - 178 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4013
- ASTRO A50 WIRELESS HEADSET + BASE STATION 4th gen. fejhallgató
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 6GB Zalman T3 Plus 400W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Nagyon eltolták a fordítók.

jobban megéri