Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
schaldavid
csendes tag
ha esetleg permetezem is meg trágyázom is akkor triplája lesz a termés is??

-
schaldavid
csendes tag
A műtrágya,permetező,trágy az jó is valamire vagy csak hogy élethűbb legyen a játék??

-
schaldavid
csendes tag
ha valakit érdekel a traktor,kombány stb tetején azt a narancssárga villogót a home gomball kel bekapcsolni legalőábbis nekem!!

-
schaldavid
csendes tag
a bio gáz üzembe milyen keverék kel vagy mi kel hogy elfogadja??
-
schaldavid
csendes tag
válasz
Emberkeman81
üzenetére
kÖSZI

-
schaldavid
csendes tag
válasz
Emberkeman81
üzenetére
Ti szoktatok csinálni modokat? ha igen nehéz?
-
schaldavid
csendes tag
köszi!! az időt hol lehet fel venni??
-
schaldavid
csendes tag
válasz
schaldavid
üzenetére
Szántáson és vetésen kivül még kel csinálni valamit a füvel mert nem akar kinőni?

-
schaldavid
csendes tag
Valaki tud nekem tesztelt jó nagy ekét linkelni??
2013-ashoz -
schaldavid
csendes tag
válasz
Emberkeman81
üzenetére
KÖSZI !! HA FRISSITEM AKKOR MEGMARAD A MENTÉSEM VAGY MINDENT UJRA KELL KEZDENEM??

-
schaldavid
csendes tag
válasz
Emberkeman81
üzenetére
hát annyi hogy leteszem az ekét a v-vel és nem szánt meg va olyan hogyha meg nyomod az o-t terület engedélyezése meg ilyen és azt is szoktam nyomkodni de sehogyse jó és néh egyszercsak jó lesz sok idő után!!

-
schaldavid
csendes tag
Véletlen nem tudjátok mi lehet az ekémnek nem akkar szántani néha jó néha nem??(a három közül a legjobb eke van meg ha ez segítt)

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.Skill Trident Z Neo RGB 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 Pro Heatsink NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 3070 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Powercolor RED Devil RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Akciós áron eladó HP Dragonfly G3 /I7-1265U/32 GB/512B SSD/13,5"/FHD+/400nit/Touch
- 27% - LG UltraGear 27GS93QE-B OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-SYNC / FreeSync
- 27% - MSI MAG CORELIQUID 240R V2 AIO vízhűtés!
- 27% - Samsung S49CG954SU OLED Monitor! 5120x1440 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest