Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• őstag

őstag

válasz apach #1103 üzenetére

Köszi. Meglesem majd.
    Nekem is van pár Fortschritt, a zöld -fehér E517 még autopilotos is csak nem működik normálisan.
    Kék - fehér meg van a mezőgép mapból E516-os, ami eleve gyári, kinézetre teljesen jó kopott rozsdás, csak warningot ad a vágófej meg full fapad az egész. Autopilotot még nem sikerült beletennem semmibe normálisan.
    Próbáltam már Bizont is, azon tuti volt az AP, csak az is warningolt. Meg csúf is és rossz a hangja.
    Van egy Claas Lexion 770 az Ap-s és error mentes, fullos csak túl modern a külseje. De eddig ez az egyetlen ami jó, igaz JD-ket nem is próbáltam. Ebbe csak manual ignitiont kellett rakni, de így is hibátlan.

Az úttal én is rengeteget szívtam. Főleg ahol víz is volt alatta.
    Neked a map nem dob hibákat a logban? Lecseréltem a cattlemeadow-t az is csupa hibát dob. És ha az x, y, z méreteket nem egyformán tartom az objektumoknál akkor telesírja a logot. Laggol is, valószínüleg emiatt is, hiába a clip distance 200-ra levéve.

A gyári mapon ugyanakkor 55-60fps folyamatosan high-on is, forgathatom a kamerát ezerrel nem laggol. Hiába az mégis rendes munka.

Lassan kezdem feladni ezt a map éptést. Már vagy 5x elkezdtem előlről. Ez a mezőgép map is gyári azt az is hibázik a logban. Te melyikből csinálod, a samplemod map-ból?

(#1104) ObiGabi köszi neked is.

Új hozzászólás Aktív témák