- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Megvan a Xiaomi 17 és 17 Ultra európai ára
Új hozzászólás Aktív témák
-
geza844
aktív tag
Sziasztok!
Tegnap kezdtem el én is földet művelni, e remek kis játékkal.
De van egy gondom, ha felveszek egy embert pl kultuvátorozni, az össze vissza megy a földön! Vagyis azért önmagához képest egyenesen megy oda vissza, csak a földterülethez képest nem. Nem tudom értitek e miről írok, de arról van szó, hogy nekiállok pl. kultivátorozni, elindulok a föld egyik sarkából a föld széle mentén egyenesen. Nyomok egy "H"-t, vagyis felveszek a trakeszra egy embert, én meg megyek a dolgomra, mikor pár perc múlva visszanézek az emberemre, hogy hogy áll a kultivátorozással, akkor látom csak, hogy tök keresztbe megy a földön. Ami azért is baj, mert újra egyenesbe kell állítani a traktort, de azért is, mert a földön lesz keresztben egy "csík", amit ha elér a traktor (és nem én dolgozok rajta, hanem egy emberem), akkor megáll és visszafordul.
Mit lehet ezzel kezdeni?Egyébként pl. búzánál a sorrend az ez?
Kultiválás -> szántás -> trágyázás -> vetés -> aratás -> eladás
Új hozzászólás Aktív témák

- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4441, 100% Akksi
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8265U I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Surface 3 - 13,5" 2k érintő, i5 1035G7, Iris Plus, 16GB RAM, SSD, jó akku, újszerű állapot, számla
- Dell Latitude 7320 2-in1 i5-1145G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Lenovo ThinkCentre M900 Tiny Intel Core i5-6500t / 8GB DDR4 / 128GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest