- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Felfedeztem egy bugot , Rivet City-ben , ha bemész a fegyverraktárba , és pöröllyel Vats-ban le akarod ütni a robotot , akkor belekerülsz a szekrénybe , és nem tudsz kiszabadulni
-
-
válasz
dangerzone #1922 üzenetére
Nekem 200-ig ment fel , kiírta , hogy sugárfertőzött vagyok , nemtom mi történt volna , de egy csökkentővel azonnal levittem
A magyarításban nem lehet az valahogy kijavítani , hogy az "Ő" megjelenjen , vagy legalább rövid "Ö" karakterként legyen benne , mert elég idegesítő , hogy ezek a hoszú betűk hiányoznak
-
válasz
Tuco Ramirez #1914 üzenetére
segédet hol lehet? eddig nem találtam rá módot .
-
-
Lehet valahogy növelni a hátizsák kapacitást? most 230 van , ami nem kell , már mindent kidobtam , de így is mp-ként megtelik
Amúgy 4-es lettem
-
Namost ez a meglepi elgondolkodtatott.....
A te hsz-edet olvasva arra gondoltam , hogy biztos egy baromi nagy láda , tele gyógyító inekcióval...
De aztán Rossi-é : "Én a szökőkút körül fogócskáztam vele" - egy ládával csaknem lehet fogócskázni
Így most egy olyat képzeltem el, hogy egy Mutáns zombi-ghoul-izomagy tehénfejjel , és az egyik lába helyén egy mini-gun van
-
-
válasz
Tuco Ramirez #1880 üzenetére
Ismét csak köszi a ségítséget
kis off: hogy érzed , mi változott , hogy cserélted? gyorsabb , lassabb, jobb /rosszabb képminőségű lett?
-
Na , szóval kicsit játszogattam , egyből találkoztam 2 szupermutáns izomaggyal (magyarítás) , az egyik minigunos volt , egész jól elintéztem őket assultal
viszont 2 újabb kérdés merült fel :
1. mire jók a kupakok?
2. Miért szaggat a játék? Egyszerűen nem értem , szvsz elég erős konfigom van , már szinte mindent lejjebb vettem , és ha kint mászkálok 50 fps-em van , de akadozik -
-
válasz
Tuco Ramirez #1862 üzenetére
Ok , köszönöm a segítségeket
Van Assult fegyóm is , csak iszonyat kevés lőszerrel (kb 1 tár) , viszont szereztem lézer pisztolyt is , meg van shotim is , eddig azért nem mentem ilyen smallokkal , mert a boxer 7-et , a sima pisztoly meg 5-öt sebez, és sokszor nem is talált , tönkrement , stb..... Ami viszont már sebez is rendesen , abból általában kevés a töltény
, ami meg csíra (mint az a kínai pisztoly) , azokbol meg sz"rásig vagyok. Lehet csökkenteni a radi szintet? Van valami akkor, ha túl magas lesz ?
A "Nuka-Cola" nagyon tetszik
(már kisautóm is van
)
-
Sziasztok!
Nemrég kezdtem el , most tartok ott , hogy fél úton vagyok a Galaxy rádióhoz , tudtok adni tippeket , hogy miket érdemes fejleszteni , hova érdemes menni , ilyesmik
, most a puszta kezes harcot részesítem előnyben (réz boxerrel megyek , az elég jónak tűnik , 1 kombóból megvan egy csávó) jól döntöttem? Most , hogy magyar , kezd megyegetni pár dolog (zárfeltörés , útbaigazodás, beszélgetés , stb) Nincs valami mód rá , hogy ezek a lázadók (vagykik, fekete ruhában) ne támadjanak , beöltöztem teljesen abba a ruhába, de még így is támadnak...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Surface Book 2, Sérült, 13,5 (3000x2000), i5-8350U, 8GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA!
- Asztali PC , R7 8700F , RTX 3070 Ti , 32GB DDR5 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Asztali PC , R7 8700F , RX 7800 XT , 32GB DDR5 , 1TB NVME , 1TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus TUF 16 FA607PI - 16" 2,5K 165Hz - Ryzen 9 7845HX - 32GB - 1TB - RTX 4070 - Win11 - 1,5 év gari
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest