- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xelo
addikt
válasz
aborbely #2252 üzenetére
Rivet City Texture Pack
Megaton Texture Pack
Terrain Pack
Terrain Pack Rocks Addon
Atmospheric Sun Glare
Greener World
Blurpo Alluring Body Enhancement
Armor Meshes for Blurpo Alluring Body Enhancement
Enhanced Blood Textures
Hi-Res Weapons
----------------------------------------------
ezt rakd fel először és aktiváld:
ArchiveInvalidation Invalidated, utána nem kell szőrözni többet az ArchiveInvalidation-nel, csak pakolj mindent a megfelelő helyre. szerintem nem hagytam ki semmitahol lehet választani h melyik felbontástú töltöd le, én mindig az alap kétszeresét választottam (ez a első 4re vonatkozik azt hiszem)
-
-
Mackósajt
senior tag
válasz
aborbely #2169 üzenetére
Azért a lelkemtől még messze jártál.
Most, hogy a profilomnak teljes hozzáférést adtam a játék főkönyvtárához, érdekes jelenség lépett fel. Azok a képek, amiket azóta mentettem, teljesen szabályosan megjelennek. Ugyanakkor azok, amelyeket korábban mentettem, továbbra is láthatatlanok a Windows Intéző, a Total Commander, és a Vista keresője számára, viszont az IrfanView Tumbtailsban megjelennek, és onnan meg is nyithatóak. Azért a Vista eljárása is megérne egy pár szót, de a lényeg, hogy már működik.
(Egyébként Vista Home Premium, 64 bit, SP1, magyar)
-
Mackósajt
senior tag
válasz
aborbely #2161 üzenetére
Nekem sincs semmi baj a sorszámozással, nem felejti el a sorrendet. Csak épp sehol nincsenek a fájlok. Ez a hiba másoknál is előjött, több ezzel foglalkozó fórumtémát is találtam egy egy sima google kereséssel, úgyhogy nem tudom mit nem tudsz.
Nálad talán meg van piszkálva a hozzáférés kezelés vagy állandóan rendszergazdaként nyomulsz vagy más Vista verziót használsz, és nem mindegyik csinálja. Egymillió oka lehet, hogy nem jött elő, örülj neki.
-
Mackósajt
senior tag
válasz
aborbely #2133 üzenetére
Köszönöm a linket.
A probléma az, hogy nem menti. Megnyomom a gombot, kiírja, hogy xy file létrejött, de nincs ott. Egyetlen egy van ott, a legelső, amit a szülinapi ünnepségen készítettem még. Az összes többi eltűnik a nagy semmiben. Rákerestem a filenévre is, és nem talált semmit. (Mondjuk ez nem jelent sokat, mert nem találta meg azt a file-t sem a Vista csodás keresője, ami pedig tényleg ott van...)
-
Morden24
nagyúr
válasz
aborbely #2126 üzenetére
Nekem Vistán és W7 betán is ezzel szórakozik. A legtöbb főküldis zárt tér éppenséggel jó, tehát pölö Megaton-os házakban vagy Rivet City-ben nem fagy, de az összevissza található kis kunyhók, házak külön élmény.
Egyszerűen lemerevedik a játék, se előre, se hátra. Van, hogy percek után, van, hogy másodpercekig. Van, hogy vagy 4-5x indítom el a játékot, mire egy k_rva közért széfjét kirámolom
Néha azért megnehezíti a küldetésteljesítést is, Germantown rendőrségi pincéje és Tenpenny Tower felső szintje pl. szintén fagy. Érdekes módon metrók nem.
-
Mackósajt
senior tag
válasz
aborbely #2122 üzenetére
Ha már választottam, nem lehet újratárgyalni, a mentést meg nincs kedvem visszatölteni, nem elég új. Inkább beraktam konzolparancsal a két robotot. Dokumentált bug volt.
megj.: nagyon szép jelenetnek lettem tanúja itt. A robotok nem értek a város bejáratához idejében, a hősies őr meg rárohant a támadókra (inkább hülye, tekintve hogy gépkarabély volt nála...). Az első mutáns úgy csapta le/fel, hogy átrepült a feje felett, és háttal esett a vizesárokba (holtan). Fantasztikus ívű repülés volt, jók ezek a szupermutánsok.
-
Tuco Ramirez
őstag
válasz
aborbely #2070 üzenetére
Egyelőre még csak az Operation Anchorage DLC elérhető. Úgy olvastam, hogy mielőtt elkezded, eltűnik az összes cumód, de a karaktered persze marad ahogy volt. Nem próbáltam még ki, mert amit olvastam róla (kb. 1,5-2 óra lövöldözés és kész) attól nem lelkesedtem be túlzottan. A The Pitt DLC-re viszont már előre fenem a fogam...
-
Gregorius
őstag
válasz
aborbely #1973 üzenetére
Az egy hülye ribanc (gy.k. a ribanc és a hülye ribanc között az a különbség, hogy a ribanc mindenkivel lefekszik, a hülye ribanc meg csak veled nem). Befizeted magad, odamegy az ágyhoz a hátsó szobában és elalszik (jobb esetben neked háttal).
Esetleg még kommentel is, hogy hagyd békén.
-
-
-
-
Tuco Ramirez
őstag
válasz
aborbely #1901 üzenetére
Emlékszem, alig vártam már hogy megkapjam a Power Armor Training-et, de aztán nagy csalódást okoztak ezek a páncélok. Lassabban lehet bennük mozogni és sok -AP a VATS-ban. Kivétel a T-51b Power Armor, azt viszont nem lehet javítani (én inkább ráadtam Charonra). Ranger Combat Armor szerintem sokkal jobb, alig kisebb a DR-je (39) mint az alap Power Armor-nak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SZÉP Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó Apple MacBook Pro 13" A1706 (Late 2017, Silver - EMC 3163)
- Amazfit GTR 2 Classic okosóra dobozában töltőkábellel
- Mac mini M1 chip 8 magos CPU-val, 8 magos GPU-val
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest