- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 vagy Samsung S25
- Fejlődik az okosóra piac, csak visszafelé
Új hozzászólás Aktív témák
-
kekesi132
tag
válasz
csaba951 #5762 üzenetére
Köszi a segítséget mindenkinek, de sajnos nem vált be egyik módszer sem, átírtam a fájlokat (aziNumHWThreads=2, nem működött, ezért a kettest átírtam egyesre, egy másik fórumbejegyzés alapján), kompatibilitási módban futtattam, de továbbra is fagy (a D3D9.dll fájlt nem másoltam csak be, mert nem találtam a megfelelőt). Egy órán át futott tűrhetően, de utána bármiféle hibaüzenet nélkül bezárta magát a program, plusz mint kiderült kompatibilitási módban a Steam nem rögzíti a játszott órák számát, az újraindítást követően a játék ismét összeomlott harc közben.
Jelenleg tanácstalan vagyok, nagyon szeretném végig játszani ezt a részt is, de ilyen gyakori fagyások mellett élvezhetetlen. Minden alkalommal ki kell jelentkeznem a Win profilomból, mert képtelenség tálcára rakni a programot, majd ismét jelentkezhetek be... A New Vegas esetében is fennállt ez a hiba, de ott közel sem volt ilyen gyakori...
-
kekesi132
tag
válasz
hubai38 #5758 üzenetére
Köszi a segítséget, a gond az, hogy nem találom a fájlt, magyar az operációs rendszerem, így hiába keresek rá nem ad ki találatot, ha a fájlra keresek rá közvetlen, akkor 4-et is kapok, de mind a Windows mappában van.
Ezek közül, lehet valamelyik a szükséges fájl?
(#5759) Ryder62
Esetleg a patch pontos nevét nem tudod? Én jelenleg a UPDATED Unofficial Fallout 3 Patch-et használom, mely mint kiderült nem igazán vált be, ami érdekes, mert a játék első 9 órája gond nélkül ment, majd rendszeresek lettek a harc közbeni fagyások.
Nem tudom, hogy a maximális grafikai beállítások mennyire játszanak közre, a hiba megjelenésében, de a gépemnek bírnia kéne (I5 6500, 16GB RAM, 1060 6GB), a New Vegas esetében sem okozott gondot, ott is voltak összeomlások, de általában nagyobb időközönként.
-
kekesi132
tag
-
kekesi132
tag
Sziasztok!
Nemrég újra belekezdtem a játékba, ezúttal a Steam-es GOTY kiadást használom, a Unofficial Fallout 3 Patch és a GFWL Disabler modok társaságában, és egészen mostanáig nem futottam bele semmilyen hibába. Most azonban a Sewer waystation épületében (Grayditch közelében), állandó jelleggel lefagy a játék, egészen pontosan akkor, mikor majdnem sikerük megölnöm az ott található radscorpion-t. Próbáltam mentést visszatölteni, de nem segít semmit.
Ha valaki tud megoldást azt megköszönném.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest