Új hozzászólás Aktív témák
-
Dendytv
senior tag
válasz
batman91 #5848 üzenetére
Én ma is nyomtam
Csináltam azt a mellék küldit mikor a srácnak tán William a neve megkellet keresni az apját a lerombolt kis településen amiket a tűzhangyák tettek tönkre ellképesztően piszok mocskos sok lőszert hagytam ottés hát ez nem egy cod olyan sokat guberáltam azokért a lőszerekért. (De cserébe a doki adott vagány köpenyt). Plusz kereskedőknél alig találok. Úgy hogy most arra vettem rá magam, hogy felül kerekedek és elmegyek river citybe azt hiszem ez a hely neve. És ott rendesen felpakolok gondolom ott találok rendes fegyverárust.
Nagyon beszippant a játék. Szóval nem teher vele játszani nagyon élvezem.
-
Dendytv
senior tag
-
hubai38
aktív tag
válasz
batman91 #5783 üzenetére
A Mothership Zeta nekem sem jött be igazán,de ha előveszem a játékot,akkor végig tolom az egész dlc-vel.
Csak a sorrend számít kinek mi tettszik,érdemes Point Lookout-tal kezdeni,mert ha megvéded a ghoul kolégát kapsz tőle egy kis extra tűzerőt.Most éppen bekeveredtem a halálkarom menedékre,hát én mondom jó nagy dögkút volt ott,meg a nagy barom halálkarmok,de megérte valami baromi erős gattling lézert találtam az egyik zsoldosnál. -
válasz
batman91 #5780 üzenetére
Az istenért nem találtam meg a csávót/csajt, hogy hol van...
most már mindegy újból felépítettem a készletet.hubai38:
Kicsit furcsa kitalálni miből vehetsz ki mit, de aztán így hogy nem vittem magammal cuccot szinte semmit, simán el tudtam hozni egy raklap fegyvert meg mindent, még nem is tudtam minden eladni, mert elfogyott a kereskedők pénze...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest