- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
vhw
addikt
válasz
mikrosuttii #5129 üzenetére
Csak amolyan eyecandy, hogy ne legyünk túl magányosak?
-
vhw
addikt
válasz
csaba951 #5127 üzenetére
Már megoldódott a probléma. (egyébként a sima változat van meg, nem a goty)
De azért kösz a segítőkészséget.Ami a játékot illeti, bár nem annyira az én világom, de azért el játszogatok vele. (stalkeren "nevelkedtem", valahogy a bethesda-s játékok világa/megjelenítése nem igazán jön be, ugyanezt érzem a skyrimnél is, valahogy olyan "sivár" a látvány, annak ellenére, hogy nincs gond a grafikával... biztos a színvilág teszi... (a stalker látványvilága valahogy "otthonosabb"
Egyébként kissé emlékeztet ez a játék egy másik hasonló szabadon mászkálósra, Precursors a neve. Ugyanúgy mindenféle szemetet össze lehet kukázni az inventory-ba. Hasonlóan bele lehet szaladni olyan helyekre, olyan ellenséges karakterekbe, amikbe egyébként nem kéne (megfelelő tapasztalat és felszerelés híjján)
Na de egy random kérdés; szegény Bundás fejlődik/erősödik/tanul majd? Van jelentősége magammal vinni? A drága általában ész nélkül nekiesik minden ellenséges dolognak amit megpillant. Aztán a vége az, hogy miután elhárult a közvetlen veszély szépen sarokba állítom, elvégzem a dolgomat és visszafelé "felveszem".
Most legutóbb a tüzes hangyáknak rohant nekik torony iránt, mikor megláttam lángokban már kezdtem temetni -
vhw
addikt
válasz
mikrosuttii #5125 üzenetére
A virtuális meghajtót eltüntettem. Így sem ment (bár újraindítás segítene?)
Le is töröljem a daemont? -
vhw
addikt
Üdv!
Ma szereztem be ezt a játékot, épp megláttam ~1000 Ft-ért egy áruházban, hát lecsaptam rá.
Hazaérve telepíteném fel, erre ez az "insert the correct cd-rom" üzenet fogad lépten-nyomon.
Na most utána olvastam, hogy ezzel már annak idején, jó pár évvel ezelőtt is gondok voltak, először azt hittem csak a dvd amit kaptam a hibás, de ezek szerint mégsem...Tudnátok segíteni benne, hogy mi az a mód amivel biztosan működésre lehet bírni? (eddig olvastam mindenhol mindenfélét, ezt töröld le, azt rakd fel, emezt állítsd át... stb. nem igazán van kedvem órákat kisérletezni ezekkel...
(már az se érdekel, ha nem legális úton, akkor jöhet priviben... egyszerűen pofátlanság, hogy azt a felhasználót szívatják aki konkrétan fizet a termékért)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Horgász topik
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Gitáros topic
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Stellar Blade
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Formula-1
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest