- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- Magisk
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- iOS alkalmazások
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
Új hozzászólás Aktív témák
-
sqpp
őstag
Ebbe egyébként milyen folyadék van?xD
Iható? -
sqpp
őstag
válasz
bLaCkDoGoNe #5308 üzenetére
Neeem, én úgy értettem azzal nem is nagyon szeretnék játszani, mert nem szeretem az ilyeneket.
-
sqpp
őstag
Még nem vásároltam meg, jelenleg ez a haveromé. Neki csak a sima van meg.
De majd tervezem a game of the year változatot is későbbiekben. Azt is hallottam hogy pár patch feltelepítése sem árt. Bár eddig még nem vettem észre hibákat. Mindenesetre tetszik a játék meg a története is. Mindenképpen végig viszem, utána pedig a DLC-ket is. Bár a földönkívülistől kicsit tartózkodom
Utálom a kis nyomorékokat. És hát már láttam róla gameplay-t. -
sqpp
őstag
Köszönöm mindenkinek a segítséget!
Jelenleg a Hír rádióban vagy hol vagyok és már megszereztem az antennát, ezt kell majd valahova elvinnem. Hát mit nem mondjak bazi sok szuper mutáns volt.. Majd azért innen már kezdek jobban boldogulni!
Mindenesetre nagyon tetszik a játék! De hát Bethesda az BethesdaSzerintem máig nagy játékokat alkotott. Elder Scrolls széria, Fallout széria és még sorolhatnám ... Amúgy a története is nagyon bejön.. Már játszottam vele havernál régebben. Csak most lett munkám és fizum arra, hogy vegyek egy normálisabb gépet, így most 2004-től szinte minden játékot végig kell vinnem...
-
sqpp
őstag
Én tegnap kezdtem el a játékot
Csak alig van kupakom és nem tudom, hogy honnan szerezzek, főleg ha fegyver sincs, amivel küldetéseket lehetne csinálni. Egyenlőre a rádióba kellene menni az "apám" után
De hogy induljak el a kinti világba fegyverek nélkül, hát szerintem kész öngyilkosság, vagy ha nem is az, akkor sem ártana valami felszerelés.
Mindenesetre majd holnap megpróbálom, mert este mást is szeretnék vinni még.Tippek egyébként?
Kérlek azért a történetet ne lőjjétek le, hogy mivel záródik, stb
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Videós, mozgóképes topik
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tőzsde és gazdaság
- Filmvilág
- Amazon Kindle
- További aktív témák...
- Sony CDP-XE530
- Western Digital WD Red Plus 3.5 12TB 7200rpm 256MB SATA3 (WD120EFBX)
- ZBook Fury 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A3000 32GB 1TB magyar vbill ujjolv IR kam gar
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - DDR5 - i5-12400F - RTX 5060 - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - DDR5 - i5-12400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest