- Samsung Galaxy Buds3 - vissza a kályhaezüsthöz
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android szakmai topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grifid
aktív tag
Nem vitatkozom én veled, de ha elolvasnád a támogatott országok listáját és megpróbálnád MAGYAR regisztrációval MAGYARORSZÁGRÓL letölteni akkor nem sikerülne, mivel NEKÜNK nem árulják. Be sem tudsz jelentkezni "hivatalos" magyar regisztrációról a GFWL-re illetve a marketplace-re. Ergó aki azt mondja hogy "hivatalosan" megvásárolta az is hazudik, és mivel hivatalos support sincs a részünkre igy csóközön.
Mint említettem majd ha lesz magyaroknak is HIVATALOS gfwl és 1.4.06-os patch (ami nem lesz, legfeljebb a következő ami tényleges hibajavítás lesz, ha lesz) akkor majd lehet "pampogni" és védeni a nemlétező jogokat. Hiszen minket az eredeti termék megvásárlóit kizártak a DLC letöltések hivatalos menetéből és még attól is elzárkóznak, hogy akár egy nyűves DVD kiadással hozzájuthassunk HIVATALOSAN.Akárki akármit mond az én véleményem az, hogy amit nem vehetek meg hivatalosan (pedig megvenném és képzeld pénzem is van rá nem vág földhöz az a 3K) és lexarnak minket akkor én is lexarom őket a "jogaikkal" együtt.
Részemről lezártam a témát!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Háztartási gépek
- Dune: Awakening
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Napelem
- PayPal
- HP EliteBook / ZBook topik
- További aktív témák...
- Valve Index VR Kit
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Esport PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest