- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Google Pixel topik
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Xiaomi Scooter 5 Pro - emelkedőkre, városba, megfelelve a szabályoknak
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Magisk
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Doki16
addikt
válasz
TazLeacher #3300 üzenetére
Nekem csak úgy sikerült, hogy az angol GoTY alá beraktam a magyar dlc fájlait, de nem csak a magyarítást hanem az egész mindenséget
és ezáltal még a textúra is magyar maradt
-
Sifre
senior tag
válasz
TazLeacher #3305 üzenetére
Köszi!
Az az igazság, hogy Logitech driverekben nincs hiány a gépen, fent van a Setpoint és a Profiler isMegpróbálom leszedni őket és teszek egy próbát, bár nem szívesen válnék meg ezektől a driverektől.
-
Grifid
aktív tag
válasz
TazLeacher #3273 üzenetére
A live! updateli saját magát és nem lesz a játékban gfwl támogatás. Viszont ha van, ha nincs nélküle nem működik a játék...
A játékhoz csak az 1.35-ös patch letölthető. Az 1.7-es magyar patch kizárólag a GOTY verzióban és a kiadott küldetés lemezeken található meg. -
GAbre
veterán
válasz
TazLeacher #3257 üzenetére
A magyarban nincs live,netkapcsolatot igénylő(vagy nem igénylő) progi.
És magyar felirat van benne..
Cdgalaxison a goty edition 8000,azt vedd meg....
Szerintem..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest