- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
marton2008
csendes tag
4. Az a csík az ideális esetet mutatja, amikor el is találod az ellenfelet. Ugye, %-osan van megadva az esély a testrészekre. Ha az egész villog, de az "akció" után mégsem hal meg az ellenfél, nyilván 1-2 lövés nem talált, és erre meg is van az esély. Nagyon távolról ne használd ezt a modot, mert csak 4-5%ot kapsz, és mivel több lövés is kell ált. egy ellenfél leterítéséhez, gyakorlatilag esélyed sem lesz megölni így. Inkább célozd be és lőjj magadtól
-
marton2008
csendes tag
válasz
Identified #3433 üzenetére
Nekem csak Walterrel volt ilyen gondom, a Fallout wiki segített
Lerövidítem: játék közben odamész, ahol a keresett karakternek lennie kéne, megnyomod felül a 0 [nulla] gombot (ne a numpadon), és beírod ezeket:
prid #### [a #### helyére egy ID számot kell beírni, itt találod a táblázatot, a Ref ID kell, és ha jól emlékszem, nullák nélkül)
ezután enter, majd:moveto player
Megint enter, majd nyomd meg még egyszer a 0-át.Remélem ez segített
-
marton2008
csendes tag
http://www.fallout3nexus.com/downloads/file.php?id=1086 ezt próbáld meg, ez kikapcsolja a windows live szolgáltatást elméletileg, ez is egy lehetséges problémaforrás (lent kattints a File fülre, ott lehet letölteni). Ez csak egy tipp, 100 féle másik hiba lehet az oka...
-
marton2008
csendes tag
-
marton2008
csendes tag
Patcheltem a játékot, felraktam a legújabb nvidia drivert, és most már rögtön az elmentett játék loadja utána becrashel. F@sza. Esetleg valami ötlet?
-
marton2008
csendes tag
Hali!
Ma belekezdtem a Fallout 3-ba, jó óráig nem is volt semmi baj, amíg el nem jutottam addig a pontig, amikor a Vault 101-ből kimegyek a felszínre, és ott mentem kb. 2-3 percig, belementem egy pocsolyába, kijöttem belőle, majd a játék becrashelt, de úgy, hogy restartolnom kellett a gépet, mivel elfeketedett a képernyő és semmire nem reagált (a monitor zöld lámpája sárgára váltott). Volt már ilyen más játékoknál, és gondolom, hogy a videókarim a hibás (GF 8600 GT, 512 mb), de csak néhány játéknál van ilyen, a legtöbbnél nem. Van valami megoldás arra, hogy ne crasheljen be? Vagy esetleg a tócsa okozhatta?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest