- iPhone topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Íme az új Android Auto!
- Mobil flották
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoLF
veterán
hali!
mióta van kint a broken steel kiegészítő? mert most kaptuk meg nemrég a fordítandó anyagot, el is készült, el lett küldve, sztem 1 hónap múlva ki is jön a magyar változat.
-
NoLF
veterán
igen, nagyjából úgy történik ahogy mondtad. játékot senki nem kap, csak egy excel táblát, melynek egyik oszlopában angol mondatok, a másik oszlopában pedig az annak megfelelő jelentés kell hogy szerepeljen. ezért nagyon nehéz dolog a fordítás, mert általában az angol mondatok sem egymáshoz kapcsolódóak, hanem általában egy szereplő mondatai, különböző helyzetekre, szituációkra való reakciókkal. úgyhogy nagyon nehéz kisakkozni, főleg a két vagy többértelmű szavaknál-mondatoknál, hogy most akkor épp mi a fenét is akarunk írni... ezért érdeklődöm, mert a szisztéma nekem nagyon nem tetszik, de ez van, így kell dolgozni. azért úgy látszik hogy ehhez képest nem sikerült rosszul (kb 10en csináltuk a fallout 3-at, a warhammert már kevesebben. ez is egy óriási hibalehetőség, hiszen minél több ember, annál többféle fordítás....)
-
NoLF
veterán
köszönöm mindenkinek a referenciát
esetleg a warhammer 40000: the dawn of war 2 c játék magyar változatát is lessétek meg, ha kijön (a tesztelés véget ért, úgyhogy szerintem hamarosan piacon lesz a cucc) -
NoLF
veterán
válasz
ATISoft #2316 üzenetére
köszi, tudom hogy mi és hogyan van fordítva, hisz tagja voltam a csapatnak mely a fordítást készítette
pont ezért kérdezem, hogy visszajelzést kaphassak, hogyan sikerült. én személyszerint 60659 szót fordítottam a kb 400.000ből (angol szavak)
pro már van, kontra?
2317: milyen az a feliratmagyarításos kieg? gondolom az vki más által készített, hiszen mi a hivatalost csináltuk.
-
NoLF
veterán
játssza valaki magyar nyelven a játékot?
ha igen, referáljon bitte, hogy hogy sikerült a fordítás
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kedvenc zene a mai napra
- iPhone topik
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hálózati / IP kamera
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Linux haladóknak
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col, i7, 32GB, GTX1660Ti
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 1TB M.2 SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest