- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
aborbely
csendes tag
Megvan. Patchelni kellett. Utána szinte egyből megjelent az adás.
De elég fura ez a kiegészítő. Mindig akarnak mellém adni valami 0 IQ-s marhát, aki kb arra jó hogy 1000 km-ről kiszúrjon egy félvak kínai is. Amikor az ágyúkat kellett robbantani akkor még nem is volt annyira kretén a csóka, de akit utána kaptam magam mellé az egy katasztrófa. Tuti hogy fáj a térde, mert véletlenül sem hajlandó gugolni , rejtőzködni.
Amúgy is azt vettem észre, hogy itt hamarabb kiszúrják az embert. Lassan a végére is érek az egésznek. Kb két órát játszottam. -
aborbely
csendes tag
Nekem instalálni kellett ,de megjelenik mint a modok, vagy mint bármi más (a magyar verzióban a magyar nyelv is ott van alapbó.) az adatfájlok menüben a launcher-ben. A modkísérőfile betöltése ikont be kell ikszelni hozzá?
Szóval az a lényeg , hogy nekem két óra bóklászás, és fight után sem jött elő semmi extra.
Még azért szenvedek vele egy kicsit. De nem tom mi a sz@r van vele. -
Mans20
addikt
Kössz végülis megtaláltam
Valaki tudja hogy hol lehet bejutni a galaxi hír rádióba?mert amerre mentem arra csak a metrólejáró van,és a házat megkerülni se tudtam mert mindenütt romok.Pedig már ott van a közelbe.Ja meg az állóképességet mivel lehet nővelni?aludni még nem tudtam mert ágyam sincs a megatoni házamba,vagy csak vak vagyok.
-
Messzala
csendes tag
Itt van egy, de én nem merem feltenni és nem is ajánlom, mert nagyon szét tud esni tőle a játék. Ezekkel a level 20+ modokkal mindig van valami baj. Van még egy jó csomó hasonló mod a fileplaneten is.
Ez pedig egy jóóó nagy mod pack (1,2 Gb) a fileplaneten fennlévő összes F3 modot tartalmazza.
Ezzel tudsz játszani a főküldi befejezése után is.
[link]
Ez pedig kicsit növeli a kihívásokat, ha már unod magad. Kicsit megszaporodnak az ellenfelek. Pl. ahol eddig 3-4 enclave soldier támadott meg, ott 5-6 lesz+2 deathclaw
Ez nekem is fent van és eddig hibátlanul működik. Mondjuk Martigen írta és az ő munkái minőségiek --> Obli modok. -
attyspocak
aktív tag
Egy ideje már nem játszottam a Fallout3-al, de most, hogy megkaptam, és feltelepítettem ezt a kiegészítést, gondoltam egy kicsit ismét kalandozunk a kihalt tájon. Azonban amikor egy régebbi mentést betöltöttem, azt kellett lássam, hogy nincs semmilyen ruhám és fegyverem, illetve semmim, meg, amit magammal vittem. Az a felszerelésem maradt, amit letettem korábban a lakásban. Azt hittem eladogatok pár dolgot, hogy pénzhez jussak, ám Megatronban semelyik kereskedésre hajlandó tagnak nincs pénze.
Milyen szimulációt?
Mert én (bár volt már egy szimulációs rész amin túl vagyok ré) nem kezdtem még el tudtommal semmit, csak betöltöttem egy mentést és semmim sincs.
-
ScouserHUN
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SZÉP Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó Apple MacBook Pro 13" A1706 (Late 2017, Silver - EMC 3163)
- Amazfit GTR 2 Classic okosóra dobozában töltőkábellel
- Mac mini M1 chip 8 magos CPU-val, 8 magos GPU-val
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Macbook White 13" unibody
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest