Új hozzászólás Aktív témák
-
NandApc
csendes tag
Én már elmúltam 30,nekem meg abból van elegem mikor az ember reg-estig nyomja azt nem marad semmi félrerakni későbbre,pedig nem járunk moziba,vendéglőbe,vagy csak úgy szórakozni(szerencsére lassan már a kissebik gyerek is szobatiszta lesz,az még egy húzos költség főleg mikor a kettőnek kellet egyszerre)
Mondjuk most akármilyen melót bevállalok,még nem lesz jobb!
Mondjuk már lassan a sm munkához is főisk.,egyet. végzettséget kérnek! -
Detox!
senior tag
Melo: éppen tegnap mondtam fel szal csatlakozok énis a ''szabadúszó'' brigádhoz..
Név.:hát asszem <HP>ToXdE! (ez még abból az időből maradt amikor az új tagok nem tudták leírni azt a kib@xott előtagot normálisan, és mintegy fricskaként vettem föl, a ToXdE-ről pedig sOaK tudna mesélni
) meg hébehóba holmi PH!>>Detox! néven is lámerkedek
-
TbneT(HUN)
csendes tag
Tehát MS windows a szeró akkor abba ahová a Fear Combat-ot telepítetted oda kell tenni
a FEARBugs.Arch00 file-t (abba a könyvtárba ahol a fearserver.exe is van)
utánna keresd meg valamivel a default.archcfg elenvezésű fájlt (ennek a szerkeszrése notepad vagy TC ben F4) és az utolsó sorba beszúrod azt hogy FEARBugs.Arch00.
Ha nem tudos szerkeszteni akkor old fel hogy ne legyen read-only, majd ha végeztél állítsd újra vissza az eredeti attributumot
Itt is találtam utalásokat [link]
[Szerkesztve] -
TbneT(HUN)
csendes tag
Ok.
1.) Töltsd le ezt [link]
A rarban az alábbiak vannak :
WenisShieldBeta_LinuxServer v1.1.rar Ez kell a Linuxos szeróhoz
FEAR Server Fix READ THIS!.txt Ebben van leírva mit kell csinálni (az alábbiakat is ebből fordítottam hevenyészve)
WenisShieldBeta_W32Server v1.1.rar Ez kell a Window$ szeróhoz
A szerónak megfelelő (win/linux) rar fileban van a telepítendő cucc. Aztat is kicsomizzuk
2.)
//=====================================================================
//Installation
//=====================================================================
/==== Windows Instllation (Includes Botz3000 64 Player Addon)
[1] - Állítsad meg a szerót
[2] - Töltsd fel (Másold be) a FEARBugs.Arch00 file-t a szerver (fear) fő könyvtárába.
- [Megj] - A feltöltést ftp-n keresztül tedd ne használs php script-et (zeroservers például).
[3] - Keresd mega default.archcfg file-t a szeródon és file legutolsó sorához add hozzá a következő bejegyzést idézőjelek nélkül: ''FEARBugs.Arch00''.
[4] - Mentsd el az előbbi file-t.
[5] - Indítsad újra szerót
//==== Linux Installation (Does not include Botz3000 64 Player Addon)
[1] - Állítsad meg a szerót
[2] - Találd meg a fő szerver (fear) könyvtárban a libGameServer.so nevű file-t és nevezd át libGameServer.bak -ra
[3] - Töltsd fel (másoldbe) az új libGameServer.so ebbe a könyvtárba.
[4] - Szeró újraindít. -
NandApc
csendes tag
Köszi,persze kitartok.
Gondolom nem detox-tól kérdezted:
Amikor rátok találtam NandApc[Hun] néven,aztán egy jópár menet után felvettem a
PH!>>NandApcHun-t valamelyik hsz-ba kérdeztem is nincs-e valakinek kifogása.
Most esett le,...... lehet,hogy padree azért fenyeget állandóan ban-al,mert rossz néven vette
Kezdetnek akik,nagyon mod-ot akarnak készíteni:
[link]
Nincs köze a fear-hez,de állítólag nem kell hozzá programozói tudás.(gagyi?)
[Szerkesztve] -
TbneT(HUN)
csendes tag
Lásd előző hozzászólásom linkjeit.
Dióhéjban: Ez egy szerver-patch ami saját a PB-től független cheat detektálással és szankcionálással bír és jónéhány ismert a hivatalos 1.08 patch által ki nem javított hibát befoltoz
lista:
Hack and cheat fixes
* Fixes Non Admins Modifying Server Settings
* Fixes Non Admins Pausing Servers
* Fixed two bugs that could allow a player to force another player to commit suicide.
* Fixes 5 Exploits that allows players to instantly kill every player in the server.
* Fixes a bug that would allow someone to control other players guns.
* Fixed a bug that allowed a player to spawn ANY weapon or item.
* Fixed 2 Infinite Health Bugs There is one more, that I can see.
* Fixed a server crash exploit.
* Fixed Teleportation Hack
* Fixed a Logic issue that could allow a player to forcibly kick another player from a server.
* Fixed a bug that could allow a player to play animations on other players screens.
* Fixed a bug that could allow a player to make other players walk at very slow speeds.
* Fixed a bug that could allow a player to become invisible.
* Fixed a bug that could allow a player to go into god'ish mode.
* Added Speed Hack Detection
* Added a few checks for spread modifications.
* Added detection of a bug that if exploited could allow a player to fire faster than he is supposed to.
* Added code that will prevent vote spamming.
* Added code to detect and prevent a player from picking up an item from anywhere on the map. Flags/Armor/Health/Ammo/Weapons etc.
* Some cheats if detected will auto add an ip ban to the server for the offending player.
* Other cheats will result in a 5 minute temporary ban.
Non hack additions and fixes
* Added admin command to pause and unpause server.
* Added admin command to teamswitch or slay players.
* Incorporates Botz3000 64 Player Addon (windows version only) -
tupacamaru
veterán
Nyugalom Mester Úr, tudod ''A hosszú élet ritka!!''
#1234 Nimrod: Az már komoly 1mp.A multkor 200-as pingnél már nem tudtam lelőni senkit, és akkor be jött valaki és benyögött 250-300 körüli pingel hogy nem tud lelőni. Vajon miért??????
Talán mert már nem ott lát ahol ténylegesen vagyok????
Ebből pedig a számára mi következett???? Természetesen az hogy csalok.
[Szerkesztve] -
Nimrod
addikt
Én meg Dögkeselyű (csak Fear-en), de szólíts csak Dög-nek.
szerk.: jó ez a pisztoly kis pályákon, sokkal ütősebb mint ET-ben.
Sebzési pontok vannak-e Fear-ben? Mindig fejre célzok (vagy legalábbis abba a magasságba) és mégis olyan ritka a fejlövés. Néha meg akkor jelez, amikor mindenhova lőttem, csak fejre nem.
[Szerkesztve] -
rollins
őstag
Köszi a bíztató szavakat.
A többieknek is. Lehet hogy sikerült bolhából elefántot gyártanom -ezért elnézést is kérek- csak nem tetszett, hogy kedvenc szerverünkön egy alien az elköszönésem után ilyen megjegyzést tegyen, legyen az bármilyen jó játékos. Nem hiszem hogy valaha viszont látjuk, ha mégis, remélem lesz aki virtuálisan pofán csapja.
Kab.
[Szerkesztve] -
tupacamaru
veterán
Pár menet után meg lehet szokni hogy be van kapcsolva a tk. Nem szabad össze-vissza ugrálni a másik előtt, és csinnyán kell banni a gránáttal is, ami valljuk be nekem nagyon nehezen megy.
Legjobban engem is az zavart ami Obi Wan-t (bocsi hogy nem tudom rendesaen leírni
) , hogy kb kétszer annyi lövés kellett mint általában. Általában a penetrátorból 3-5 lövés elég, de tegnap a 8-10 is kevésnek bizonyult. Legalábbis nekem. Lehet hogy az Assault-al nem ennyire feltünő, mert az gyorsan lövi a skulókat. Mondjuk Obi-Wan is azt használ neki mégis feltünt.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó MSI B650 GAMING PLUS WIFI Alaplap
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB videokártya
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest